Diskuze

Velká chvíle pro Boeing přišla. Představuje širokotrupé letadlo 777X

Americký výrobce letadel Boeing vyšle v pátek v 19 hodin poprvé do vzduchu svůj nový širokotrupý letoun s označením 777X. Boeing už loni zkušební let posunul, neboť měl problémy s dodávkou motorů. Ze čtvrtka se očekávaný první let v Everettu ve státě Washington posunul na pátek kvůli počasí. Špatné povětrnostní podmínky zpozdily o několik hodin start letounu i v pátek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Interiér je krásný, vymazlený, ale pokud to éro sebou flákne o zem, tak je to všem těm lidem kozla starýho platný. No co, aspoň umřou v luxuxu.

0 0
možnosti
JS

Což o to,letadlo je to hezké,tak teď aby se udrželo ve vzduchu i s cestujícími

2 1
možnosti
BP

Zase jeden článek bez uvedeného "autora". Tedy toho, kdo pomocí Google přeložit pár vět z několika záměrně necitovaných webů. Podpis ČTK/iDnes je záruka zdroje JPP (jedna paní povídala).

3 2
možnosti
PN

Pracovníci Boeingu vidí v programu 777x některé podobné problémy, které měl principiálně program 737max. Otázka je, zda by byli ochotni do tohoto letadla posadit svoji rodinu, na rozdil od 737max, kde ve vnitrofiremni komunikaci jasne deklarovali, že ne. Ztracená důvěra je v letectví velký problém. https://www.businessinsider.com/outrageous-messages-from-boeing-employees-2020-1

7 3
možnosti
JM

nechci vám do toho mluvit, ale ten páteční let se jen nezpozdil ale byl zrušen. Viz např. https://simpleflying.com/777x-flight-canceled/ nebo na youtube. 4 hodiny stream a pak zrušeno.

to šli redaktoři spát a napsali jen, že to bylo zpožděno? :-)

5 1
možnosti
TB

A není to ve finále jedno? Prostě se uskuteční později

1 4
možnosti

"Zákazníky přepraví bez přistání".

Tak to je nad letištěm vyhazuje s padákem, nebo bez? ;-D

3 0
možnosti
EL

Právě, že pak v cíli vůbec nemusí být letiště.

2 0
možnosti
VV

Boeing, (akcie BA) se na špici dostane hrav+ a rychle s novým letounem. Bude ještě větší než 737 Max a zřejmě půjde hladce na odbyt pro jeho ekonomiku a efektivnost. Aerolinky potřebují letouny s vysokou efektivností aby mohli na letenkách vydělávat a pojmout co nejvíc cestujících za rozumných rozměrů.

Letadla rychle stárnou a po tvrdých zkoučkách Boeingy 737MAX zřejmš nabídnou jako transportní CARGO letouny.

777X vypadá nadějně i s ohledem na pohodlí cestujících

4 1
možnosti
VV

Akcie BA Boeingu vyskočily proudce nahoru. Nečekejte že se o tom iDnes zmíní. Kdo akcie proodal, má jedinečnou šanci je znovu za lacino nakoupit. Za rok za hubičku nebudou.

2 0
možnosti
LP

Já bych si od nich nic nekupoval, jsou nespolehliví a často nemluví pravdu o svých letadlech, ztracená důvěra se tomu také říká.

2 7
možnosti
VV

TY taky nekupuješ. Nakupují jiní. A ty lítej s Aeroflotem. Víš kolik modelů letounů vyrábí Boeing? A kupují se dnes a denně?

4 5
možnosti
JN

Jen pro upřesnění - ty upadlé dveře při zátěžovém testu, to nebyl problém, upadly při 149% maximálního zatížení místo 150% které byly cílové. Zeptejte se na Technetu ;-)

0 0
možnosti
VV

ty upadlé dveře s oblibou zmiňuje už pokolikáté iDnes a jejich nosled ČTK. Záměr těchto prolhaných agentur je snad každému jasný.

1 3
možnosti
JP

Zákazníky přepraví bez přistání odkudkoliv kamkoliv na světě.

ja by som radsej letel s lietadlom co vie pristat ;-D

3 0
možnosti