Realiťák roku vyhlásil vítěze 3. ročníku

  • 0
Třetí ročník projektu Realiťák roku poznal své vítěze. Vyhlášení se uskutečnilo na „2. Realitním plese“, který kvůli pandemii proběhl v netradiční online podobě. Vítězkou se stala Petra Wölflová z realitní kanceláře Realdomus.

Druhé místo získal Adam Šimoník z Vojta Reality a třetí místo vybojoval Iztok Toplak z RE/MAX G8. „V oboru realit pracuje mnoho
úspěšných realitních makléřů, kteří se musí neustále vzdělávat, aby pomohli svým klientům při prodeji nemovitostí. Je mi velkou ctí, že mohu pro tento rok obor reprezentovat,“ řekla Petra Wölflová po vyhlášení výsledků.

V právě uzavřeném ročníku se do projektu zapojilo 1052 makléřů. „Oproti loňskému roku museli testováním odborné poroty projít i všichni makléři v krajích a okresech. Není tedy možné, aby se někdo honosil titulem a neprošel kontrolou odborné poroty,“ uvedla ředitelka soutěže Monika Lukášová.

Všichni makléři museli projít odbornými testy, vypracovat případovou studii, zvládnout pohovor s odbornou porotou a mystery od odborné
poroty i profesionální firmy.

Diváky ve dvou vstupech pozdravila patronka projektu ministryně Klára Dostálová. Celým večerem provázeli Petr MakovskýReality.iDNES.cz a Pavel Tomek z ADOL Monitor.