- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Je celkem zajímavé, že restaurace,hospody,jídelny a ostatní ve službách mají o hodně více vyděláno a měli by mít rezervy. Takže zavřít provozovnu v březnu nebo v dubnu a jít na UP je pouhý kalkul. Někteří pod vidinou 25.000 znovu otvítají. Nejhorší je na tom ta skutečnost, že hodně takových podnikatelů hrdě hlásali a arogantním tónem se zmiňovali, že stát nepotřebují a je jim jedno jak si stát povede.
Asi nechápete,jak podnikání funguje.To si vymyslíte nějaký model,co chcete dělat a pak si vezmete úvěr třeba na 20 let a všechny peníze jdou do podniku.Jaké asi můžete mít rezervy? No a jestli si myslíte,že kvůli 25 tisícům někdo bude zavírat byznys,který má rozjetý,tak jste blázen.Já jsem taky OSVČ a přesto,že bych nárok na bonus měl,tak o něj žádat nebudu.
a kde jsou ty katastrofické scénaře, že skončí všichni?
Nač takové podnikání když nemám žádnou rezervu a hned musím skončit?
Tak sposuta "podnikatelu" je proste svarcsystem. Tak mohlo byt tech par lidi proste vyhozenych (na rozdil od zamestnancu nemaji vypovedni dobu)
Dobrá čísla oproti loňsku skončilo jen o 3000 živností víc. Čekalo se to horší. Navíc spousta jich po rozvolnění zase začne.