Petr Najbrt, pátý výherce týdenní hry na iDNES.cz. (22. dubna 2024) | foto: Petr Najbrt

Portál iDNES.cz čte od nepaměti. Petr je dalším výhercem týdenní Megahry

  • 2
Jarní Megahra o peněžní prémie na portálu iDNES.cz pokračuje a po pondělím losování má již pátého výherce týdenní hry. Je jím Petr Najbrt, který si díky sbírání mincí odnáší 10 000 korun. „Za výhru pozvu přítelkyni na večeři a zbytek asi padne na nový počítač,“ říká Petr. Dalšího výherce týdenní prémie losujeme již 29. dubna.

„Po prvním přečtení e-mailu jsem si myslel, že jsem vyhrál denní výhru, a až po opakovaném přečtení jsem byl mile překvapen a trochu v úžasu, že se jedná o týdenní prémii,“ sděloval svoje pocity nadšeně Petr Najbrt, který je již pátým čtenářem, který získal 10 000 korun.

S iDNES.cz soutěží často, ale dlouho už nic nevyhrál. „Naposledy asi před deseti lety vstupenky na zápas české reprezentace,“ říká Najbrt, který za výhru pozve přítelkyni na večeři. „Zbytek asi padne na nový počítač, jelikož ten starý o víkendu dosloužil, takže se tenhle bonus celkem hodí.“

Číst iDNES.cz se vyplatí. Megahra o statisíce korun pro věrné čtenáře vrcholí

„iDNES.cz čtu od nepaměti a zároveň jsme dlouholetí předplatitelé čtvrteční MF DNES s magazínem. Dennodenně využívám také mobilní aplikaci, a to především k aktuálním informacím z domova, sportu, krajského zpravodajství, popřípadě z ekonomiky,“ dodává výherce.

První výherkyní se stala Jana Ježková, druhou týdenní výhru si odnesl čtenář František Legerski a třetí šťastnou se stala Helena Filoušová. A soutěžit s iDNES.cz se vyplatí i nadále. Výherce denní prémie losujeme každý den. Další výherce týdenní prémie bude znám už 29. dubna ráno.


Témata: Megahra iDNES.cz