Diskuze

Hluboká krize se Česku vyhne. Mzdy začnou reálně růst za rok, čeká komora

Podle čerstvé prognózy Hospodářské komory se tuzemská ekonomika vyhne hlubší krizi. Nový impuls ji totiž dodají hlavně investice podnikatelů do energetických úspor, strojů i technologií. Na konci loňského roku přitom většina analytiků předpokládala, že se české hospodářství letos propadne do záporných čísel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RM

Takže potřebujeme víc montoven a víc cizinců abychom mohli dovážet více brambor a cibule... Chápu, že být kolonií některým Šmejdům vyhovuje

0 0
možnosti
PD

Aha, takže během 3 let reálné mzdy spadnou o 30% a pak Realne o procento porostou

1 0
možnosti
RK

Že by se opakovalo "dejavu" s Kalouskovým "jsem ostrůvkem stability", proneseným v roce 2009?

3 0
možnosti
JV

Došly prášky?

0 0
možnosti
JP

To žvaní ten, co v devadesátých letech rozvrátil ekonomiku státu? Divím se, že ho ještě někdo poslouchá. Ať jde rozvracet ekonomiku jinam. Třeba do Bruselu. Tam to stejně nikdo nepozná. Nenažranost některých lidí nezná mezí.

1 0
možnosti
JP

Komunistickej brepta.....

1 0
možnosti
TZ
Foto

seš moc nervózní z toho co bude?

0 1
možnosti
JE

Kdopak by dal na tohohle vykutáleného komunistického vizionáře ;-D

0 0
možnosti
DP

Vítejte v České republice. Máme jedny z nejdražších nemovitostí v Evropě, jednu z nejvyšších inflací, ceny potravin srovnatelné s Německem atd. Četl jsem rozhovor s jednou úřednicí z FÚ v Praze, která musí dělat placenou společnici, aby měla na nájem a na základní potřeby. Jen tak zvesela dále...

4 2
možnosti
Foto

já se mám v České republice hodně dobře, je mě jedno, kdo co dělá, sem si taky myslel, že je to jinde lepší, tak jsem se odstěhoval na Krétu, protože můžu žít bez práce kde chci a nebylo to tam moc dobrý, strašně tam foukal vítr, tak sem zas tu, kam ty se chceš odstěhovat, když je to tu nejblbější?

0 4
možnosti
RF

Jestliž zůstanou miliony Ukrajinců u nás, v Polsku či kdekoliv jinde v Evropě, kdo pak bude po válce obnovovat jejich zemi?

4 4
možnosti