TRENDY 2014

TRENDY 2014 | foto: iDNES.cz

Vycházejí Trendy 2014 - magazín s analýzami, co bude hýbat ekonomikou

  • 4
Novinky z nejdůležitějších odvětví ekonomiky, rozhovory se šéfy významných firem i tipy na elektronické hračky či novinky na trhu aut. To vše nabídne unikátní magazín Trendy 2014 z dílny redaktorů ekonomiky MF DNES, který je v prodeji ve vybraných trafikách od 9. prosince.

Časopis rozebírá změny, které nás s nástupem nové vlády čekají v oblasti daní, věnuje se šancím na oživení tuzemské i evropské ekonomiky, stejně jako novému rozpočtu Evropské unie, ze kterého půjdou do Česka desítky miliardy korun ročně.

Magazín Trendy 2014

Magazín Trendy 2014 je k dostání u větších prodejců tisku za 89 korun. Objednávat jej můžete za stejnou cenu také prostřednictvím SMS ve tvaru: MFD TRN jmeno prijmeni ulice cislo mesto PSC (příklad Jan Novak Jindriska 11 Praha 110 00) na čísle 90211.

Trendy 2014 jsou také k dispozici v časopisové aplikaci MF DNES pro iPady a iPhony, která je ke stažení v AppStore pod jménem DNES+.

Ukázky z magazínu najdete ZDE.

Dočtete se, proč jsou nyní v energetice považováni za vítěze těžaři hnědého uhlí, zda existuje reálná šance na vznik národního obchodního řetězce s potravinami nebo kdy se dočkáme opravdu rychlého mobilního připojení k internetu. Celkem autoři prozkoumali jedenáct oblastí ekonomiky a v každé se spolu s jejími významnými představiteli snažili najít cestu, jíž se bude v příštích letech ubírat.

V magazínu také najdete více než tucet rozhovorů: o trendech ve světě automobilového průmyslu hovoří šéf kolínského závodu TPCA Patrice Le Guyader, jak se mění byznys s dovolenými popisuje spolumajitel CK ESO Travel Tomáš Cikán, expandující trh s uměním pak v rozhovoru rozebírá dražebník aukční síně Dorotheum Miroslav Zíka.

Redaktoři MF DNES se také zajímali o plány tuzemských miliardářů a zjišťovali, ve kterých oborech budou v příštím roce nejvíce aktivní Petr Kellner, Karel Komárek, Marek Dospiva, Andrej Babiš a Pavel Tykač.