Diskuze

Kopřivnická Tatra díky Phoenixu začíná přijímat zpátky propuštěné lidi

Kopřivnická automobilka Tatra začala přijímat nové zaměstnance. Zatímco v posledních letech firma musela kvůli problémům s odbytem nákladních vozů postupně propustit asi dva tisíce lidí, nyní se situace obrací.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AA

AdamAdamec

11. 8. 2011 6:50
Značka TATRA

V rychlosti jsem pročetl tuto diskusi a rád přidám i svůj názor.

Náklaďáky řídím od 21 roků a vystřídal jsem hromadu značek. Nemohu určitě říci co je dobře, nebo špatně, ale jedno vím. V extrémních podmínkách se Tatře dařilo. Jezdil jsem v Indii Manem 8x8 a šel do kytiček po týdnu na přehřátý motor, Nějaký Daf kterému odešel rám atd. Byly tam i Tatry a ty fičely celou stáž (sem tam řemen, nebo kompresor), ale aby odešel motor, nebo podvozek celý? Teď jezdím s Mercedesem Actros V8 a tam Tatra asi nedosáhne :-( a na těch našich dálnicích jej asi taky odpravím.

Čau všem a držme Tatře palce.[>-]R^

0 0
možnosti
MK

mikunited

10. 8. 2011 10:01
ŠKoda

Doufejme že bude aspoň tak úspěšná jak škoda, tatra si to zaslouží a ještě kdyby jawu si někdo vzal pod svý křídla tak by to bylo taky fajn [>-]

0 0
možnosti
PB

Ciboch

9. 8. 2011 19:05
Nezaměstnanost okresu NJ

pokud se Tatrovka opravdu rozjede tak, jak se slibuje, výrazně by to pomohlo snížit nezaměstnanost v Novojičínském okrese..snad nezůstane jen u slibů a lidé v okrese opět získají práci.. Kde jsou časy, kdy většina lidí z Kopřivnice a zejména z přilehlých obcí pracovala v téhle obrovské fabrice..Držím palce!!

0 0
možnosti
MA

iqtykve

10. 8. 2011 19:22
Re: Nezaměstnanost okresu NJ

No tak zrovna Kopřivničtí si nemůžou stěžovat, že nemají kde pracovat, v průmyslové zoně je řada prosperujících firem. Ostatní okolní zony zejí prázdnotou. NJ,VM atd.

0 0
možnosti
CN

Norgren

9. 8. 2011 18:16
Tatry

byly vždycky nejlepší, minulý týden jsem zajížděl jednu novou s tím poloautomatickým řazením, tuším od Norgrenu, a paráda - projede všechno, komfort solidní, není lepšího vozu! R^

2 0
možnosti