- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Škoda, že zde moudrý člověk si myslí, že 12 se Počítá od %alkoholu...
Jééžiši další článek o Gambrinusu, každou chvíli je tu nový článek z Plzně. Já chápu že výstav Gambrinusu se o proti minulým létům rapidně snížil, ale stupidními reklamními články si opravdu nepomůžete. Co takhle zase začít vařit poctivě? Ne to už opravdu nepůjde, Gambrinus si v minulých letech pořádně nadělal do vlastních gatí, které už nikdo nikdy nevypere. A výstav klesá a klesá a klesá, dobře vám tak!
Zdroj toho poklesu? Odkud čerpáte?
Ty laboratoře tam mají ne proto, aby pivo bylo co nejlepší, ale proto, aby ho vyrobili co nejlevněji a vy jste nic nepoznali. Takže to chutnají proto, aby věděli zda to s přímícháváním cukru, ředěním vodou a pumpováním CO2 nepřehnali, případně aby špatné várky smíchali s těmi dobrými, abyste měli vždy pocit stejného europiva.
Vtipné že paní degustátorka na jedné straně poměrně dbá na exaktní laboratorní práci a pak na konci použije výraz plzeňská dvanáctka i když právě ona sama musí nejlépe vědet že to je jedenáctka
Oznacovat "Pilsner Urquel" jako dvanactku je spis zalezitost zvyku. Na zaklade objektivnich technickych parametru je to spis jedenactka.
Prave ze podle technickych parametru je to 12% pivo Tzn. 88% vody a 12% pevnych prisad. Alkohol do toho netahejte, vy objektive !
Nic proti Vaší práci, ale docela Vás lituji polykat pivo bez přidané hodnoty. Právě to jiné co hlídáte, je to proč mám rád piva z minipivovarů.
No, myslím, že ta desítka Gambáč bude chutnat v pivovaru malinko lépe...
Gambrinus dejme tomu, ale jak dlouho má životnost třeba ochutnavač ve Staropramenu? Já bych to nedal ani do konce první směny.
Degustuji víno a je pravda, že pokud má člověk hodnotit třeba sto vzorků, tak nemůže víno polknout, ale musí vzorek vyplivnout, ale pokud je to možné, například když ochutnávám menší počet vzorků, je vždy lépe vzorek vychutnat až do konce, to je i spolknout.
Pokud mají společné degustátory pro Plzeň a Gambrinus, není divu, že Plzeň šla za poslední roky do kopru.
Gambrinus je také plzeňské pivo, ale měl jste asi na mysli Staropramen.
Většinou když někdo ochutnává už od rána, tak bývá problém, že to nechce spolknout jeho nejbližší okolí.