Diskuze

Kofola chce oživit a vrátit na výsluní slovenskou minerálku Kláštorná

Nápojářská skupina Kofola kupuje slovenského výrobce minerální vody Kláštorná. Značku chce oživit a vrátit na výsluní. Hodnotu akvizice firma nezveřejnila.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Proč ne, ale byl bych raději, kdyby se i Kofola zapojila do boje proti plastovému šílenství. Stará dobrá kofola ze skla, klidně za příplatek a s vratnou láhví, ale plast je dnes za zenitem a kdo nebude investovat do udržitelnějších materiálů, ten bude mít brzy velké ztráty.

4 1
možnosti
MM

Tak ono by snad stačilo jít tzv. západní cestou = kvalitnější/opakovaně použitelné VRATNÉ PLASTOVÉ OBALY/LAHVE! Ubylo by podstatné % z odpadů = nákladů na jejich svoz a likvidaci, která je navíc poslední dobou čímdál víc problematická (není dostatek možností pro druhotné využití plastového odpadu), a že by návrat obalů/lahví k výrobcům nápojů zvýšil cenu přeprtavy na dvojnásobek je přeci nesmysl - zásobování obchodů přece provádí vozidla ráno naložená a odpolrdne se vracející prázdná (jen s pár vratnými paletami nebo přepravkami) do garáží a další ráno zase se nakládají ve skladech a dokolečka, tak, vratným přepravním obalům by jim přibyl svoz i prázdných lahví!

0 0
možnosti
MZ

M87a34r52t19i70n 57Z22a19c92h

21. 6. 2018 10:02

A nechce taky reinkarnovat Vratislavickou kyselku? Ta měla na liberecku téměř monopol a nyní už 20 let nefunguje :-(.

4 0
možnosti
PK

klaštorna byla supr, pamatuju

1 0
možnosti