- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Až na to, že nikdo tu salmonelu v této zásilce ještě nepotvrdil...
Už ten polský ministr přestal vyhrožovat. Neb poslední hlášení o salmonele bylo přímo z Polska. Tak co Poláci? Prodáváte do zahraničí jedovatý odpad?
Odstup Tomane!
Luxusní pražské restaurace s asijskými názvy zřejmě nevydávaly polské maso za argentinské. Na dotaz Novinek to na úterní tiskové konferenci připustil ministr zemědělství Miroslav Toman (za ČSSD). Na začátku kauzy s polským masem přitom tvrdil, že k tomu dochází a dotyčné podniky si účtují 1000 korun za kus. Bylo to tedy od začátku nepodložené tvrzení, neboli lidově řečeno kachna.
škoda že tito distributoři nedodávají do stravovacích zařízení státních úřadů, to by bylo rychlé a jednoduché , účinné řešení. Zatím mnoho povyku pro "malé množství"
zákazy a příkazy, ale zase se zachytí u Olomouce téměř 1,2 tuny pašovaného a nepřihlášeného masa
V pátek jdu získat bobříka odvahy na tataráček...
Maso z 13.2 už má doma opravdu málokdo, možná ten co ho strčil do mrazáku. Kdyby se nakazilo víc lidí už by se to vědělo. Jako je to blbý systémově, ale zdá se že všichni spotřebitelé to opravdu poctivě uvařili a to je dobře
Typické mnoho povyku pro nic. Kolik že je otrávených či mrtvých? To čistě Česká lihová afera je jen čajíček, že.....???
Je tu jeden podstatný rozdíl, třeba na něj přijdeš...
To je zase aféra...kontrolujte všechno maso a ne jen když se proflákne, že v Polsku někde nějaký novinář natočí polomrtvou krávu na jatkách. Nedělejme si iluze, co se tady prodává. Vepřové co smrdí prasečákem, kuřecí o kterém raději nechci vědět odkud je. Tohle je jenom špička ledovce a humbuk, který utichne a pojede se dál, jako za stara, že?