Diskuze

Schillerová: Daně by se příští rok mohly měnit u nemovitostí a stravenek

V příštím roce by se mohla změnit daň z nemovitostí, obce tak budou moci zvedat více místní koeficient v lokalitách, kde jsou například továrny nebo jiné průmyslové celky. V diskusním pořadu České televize Otázky Václava Moravce to řekla ministryně financí Alena Schillerová. Změny plánuje brzy předložit do připomínkového řízení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J18a25n 74F11e95h10é41r

23. 2. 2020 10:19

Daň z nemovitosti každý rok je ta největší zlodějna státu,každý kdo si koupí domek nebo byt z peněz které si svou práci vydělal a zaplatil i z toho daně státu tak každý rok je za to potrestán

0 0
možnosti

Zrušení stravenek,ano! Je to krok správným směrem. Pracuji v menší firmě, o polední přestávce tak asi 40 % z dělníků a cca 85% z vedení na obědy chodí. Zbytek dělníků ( a většinou ti z Ukrajiny) a ženské osazenstvo na obědy nechodí. Ale ženy pak většinou vidím v supermarketu nakupovat pro domácnost za stravenky, a dělníky platit v hospodě za piva atd. No a ti z Ukrajiny to taky mění za chlast. Takže kdo chce na obědy chodí a chodit bude, a kdo ne tak by ho ten nedaněný paušál vyšel lépe, ať si Středula mluví co chce!

0 0
možnosti

Daň z nabytí nemovitosti je největší zlodějna a odnáší to mladí, kteří si pořizují bydlení a zadlužují na celý život. Pak se divíte, že jsou rozvody mladých stále častější. Chtějí žít trochu na úrovni a když zaplatí měsíční splátky půjček, úroky z půjček, pojištění na neschopnost splácet, tak jim na ten důstojný život moc nezbude.

Kdysi jsme také stavěli dům a to, jak jsme se museli uskrovňovat, to dnešní mladí neumí. Jenže já bych ani nechtěla, aby naše děti musely tak moc šetřit.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 1
možnosti

M55i67c68h38a28l 12Ž43á79k

6. 2. 2020 13:44

Nejodpornejsi hydra soucasne vlady. Bureš Schilerová, Maláčová.

2 0
možnosti

To je sice pěkné, že "medvěd je zvíře, které žije v lese", ale tohle není věrné zobrazení medvěda. To je stylizovaná figurka určitého tvaru.

Mohli by klidně udělat z toho želé jiné zvíře, nebo medvídka jiného tvaru. Ale dobře vědí, že pak by se to tak dobře neprodávalo = prostě parazitují na slavné značce.

Mimochodem, originál nemusíte mít patentovaný, stačí aby byl dostatečně věřejně známý, aby vám dal soud za pravdu.

0 0
možnosti

Pardon, to patřilo jinam.

0 0
možnosti

....se divím, že se tady někdo vzteká na daň z nemovitosti....mi stačí porovnat superhrubou mzdu a čistou mzdu.....daň s nemovitosi je proti tomu k ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

A kdy zruší super hrubou mzdu?

0 0
možnosti

Jo to koblihy asi nevidí že když jim někde přidají tak jim to hned 2krát vezmou

2 0
možnosti