Dům na prodej s ferrari zdarma.

Dům na prodej s ferrari zdarma. | foto: houseandferrari.co.uk

Brit nabízí kupci svého domu ferrari zdarma

  • 12
Toužíte po pěkném domě a luxusním autě zároveň? Mladý Brit nabízí, že když si někdo koupí jeho dům, dostane k němu zdarma i jeho ferrari. Za domek v severoanglickém městě Durham nedaleko Newcastlu požaduje přes 15 milionů korun.

Majitel domu zřídil k neobvyklému prodeji speciální webové stránky. Tam vysvětluje, proč se rozhodl zbavit i sportovního vozu v tradiční rudé barvě.

Prý se chystá přestěhovat, takže by mu to jen ulehčilo. "Každý ale říká, že jsem blázen," píše na internetu.

Dvoupatrový dům se nachází v klidné ulici nedaleko historické centra Durhamu. Luxusně zařízený dům, jehož interiéry navrhovali uznávaní designéři, byl postaven v roce 2005.

Má tři samostatné koupelny, čtyři ložnice, kuchyň, jídelnu a obývací pokoj. Největší ložnice má šatnu společně se sprchovacím koutem. U domu je malá zahrada a garáž. Dům je také vybaven bezpečnostním systémem.

Dům je k mání za 367 tisíc liber (přes 15 milionů korun). Kdo si však dům koupí, majitel mu bezplatně přenechá své Ferrari 355 F1.

Tříapůllitrový osmiválec z roku 1998 má najeto 14 500 mil (přes 23 tisíc kilometrů) a měl jediného majitele se servisní knížkou u Ferrari. Vůz poznal pouze garážové stání a jeho majitel o něm tvrdí, že nemá chybu.