Diskuze

Hobbymarket rozdával montérky, u vchodu stála fronta už za tmy

Srocení stavebních dělníků připomínalo ranní otevření nového hobbymarketu v Plzni na Borských polích. První tisícovka lidí, která přišla v pracovním oblečení, totiž zdarma dostala originální červené montérky Bauhaus. V pracovním tak vyrazili na nákup třeba i maminky s dětmi nebo senioři.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Milá Lupo, mám dotaz. Proč jste mi v jedné diskuzi před časem smazali příspěvek se zněním  "O mne se nestarej, ubožáčku" s odůvodněním, že je to "urážlivé, sprosté a rasistické"... a tady si lidé mohou nadávat, jak chtějí, paní Jana Berková napsala  "Čecháčci ubožáčci:-PRv " a nic se neděje.

Nebo snad urážky Čechů jsou tady povoleny?

1 0
možnosti
ES

Niekedy čakalo na všetko mäso, ovocie, elektroniku a ešte ste si za to zaplatili a teraz sa čudujete, že ludia čakajú ked niečo davaju zadarmo, a ano je tam nadpis hypermarketu, ale ved to je iba pracovný odev.

0 1
možnosti
PO

Nějak se nemohu zbavit dojmu, že nejmalejší lidé jsou ti, kdo se neustále ohánějí nějakým čecháčkovstvím a "malým českým člověkem," případně "malým českým národem" a podobně - aby sami sobě odvrátili pozornost od své vlastní malosti.

4 4
možnosti
Foto

To je nuda,s dramatem v karlovarském Kauflandu se to vůbec nedá srovnávat.

10 0
možnosti
KM

Netuším kolik takový montérky stojí, momentálně žádný nepotřebuju, ale kdybych nějaký zrovna potřeboval, měl Bauhaus někde při ruce a měl zrovna čas, tak bych se tam na ně klidně šel podívat. Třeba by mě vyhovovaly a proč si je tedy nevzít. Tím nemyslím, že bych tam na ně čekal celou noc a pak se tam o ně rval.

5 0
možnosti
PO

Takový montérky stojí cca dvě stovky.

2 1
možnosti
SC

Clovek by nerekl, kolik se mezi ctenari tolik kritizovaneho periodika najde clenu elity, pro ktere jsou lidi, kteri si jdou pro cokoliv vyhodneho stoupnout do fronty, povl... Myslite, ze pokud jakykoli jiny retezec udela podobnou akci v Nemecku, Francii, Americe, ci kdekoli jinde na svete, ze tam nebude naval? Probuh, proc vam vadi ti pricinlivi lide, kteri si tam tu hodku postoji? Je to jen jejich volba, ze tam jdou a vase, ze o tu nabidku nestojite. Mne osobne by ty monterky byly taky ukradeny, ale chapu, ze existujou lidi, pro ktere je to bud dobra nabidka po strance financni anebo tam jdou z ryziho fandovstvi, kdovi :-) Jen proto, ze mam na vec jiny nazor, je jeste nemusim urazet a kalet si do vlastniho hnizda? No to uz vubec ne...

7 1
možnosti
JW

No, já jsem třeba byl vychovám tak, že si nkidy nemám brát nic zadarmo, protože to nikdy až tak zadarmo není. A také, že nemám být lakotný.

6 9
možnosti
Foto

Prectete si komentar Cechla v sekci Hobby pod clankem o ledvinovych potizich kocek. Tam se ujistite co to je za borce. :-D:-D:-D

6 2
možnosti
TY

Abyste to nemuseli hledat, tak tady je to:

A tu moč pak pod dohledem veterináře vypijte ......

+1/−12

doporučit

9.4.2013 9:40

reagovat

1 0
možnosti
Foto

Docela by me zajimalo, jaky ,, pristroj" si koupili do dilny? :-D A cekat frontu kvuli monterkam, me taky zrovna neprijde uplne normalni! Holt jsme jen bozi hovadka. :-D

4 4
možnosti
PL

P28e93t27r 92L16a39n81g

11. 4. 2013 11:05

Souhlasím se všemi příspěvky pana Alberta Cechla. To že si pár troubů jde vystát frontu na montérky zdarma přeci neznamená, že všichni příslušníci národa jsou stejní. Ve frontě stála mešina, která je však, díky médiím, více vidět než ostatní. Všichni, co na základě tohoto hází všechny čechy do jednoho pytle jsou hloupí a pouze to ukazuje jejich vlastní malost, na to, že si sami sebe neváží.

5 8
možnosti
LH

ve vší úctě ke všem zúčastněným... tohle nepochopím...

4 1
možnosti