Diskuze

MHD není mastná tyč, říká jeden z kandidátů na šéfa dopravního podniku

Představenstvo Dopravního podniku města České Budějovice bude v pondělí vybírat ředitele ze tří kandidátů. Městskou hromadnou dopravou se sveze ročně 38 milionů cestujících. Nový šéf jim má zajistit větší komfort.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J79i14ř86í 74J40o70z25a

21. 2. 2014 11:37

Chtěl bych dodat, že MHD v Budějcích se dostává na republikou špičku. Od generelu MHD se služby výrazně zlepšují a konečně začíná fungovat na velkoměstském formátu. A čipovou kartu bych zavedl tehdy pokud kromě kupónu MHD by se mohla používat v knihovně, používat i jako pro placení jednotlivého jízdného u různých dopravců v kraji, rezervovat si místo na představení v divadle a v kině přes internet... velmi dobrou inspirací by mohla být Plzeňská karta, více info zde: http://www.plzenskakarta.cz/pouziti-a-vyhody/plzenska-karta-pro-verejnou-dopravu.aspx

0 0
možnosti

J32i69ř47í 53J37o79z60a

18. 2. 2014 11:34

Vzhledem k tomu, že pan Čejka pracuje v JIKORDu (Jihočeský koordinátor dopravy), který má na starosti veřejnou dopravu v Jihočeském kraji, bych to tohoto pána vůbec  nedoporučoval na tento post. Důvody jsou docela jednoduché: JIKORD neustále škrtá spoje, ruší železniční spoje. V současné době díky JIKORDu nejsou v provozu již 2 železniční tratě a to trať č. 193 Netolice - Dívčice a trať 192 Týn nd Vltavou - Číčenice (nejsou na nich objednány osobní vlaky), dále došlo k výrazné redukci vlaků na páteřní trati č. 220 v úseku Tábor - České Budějovice a v  úseku Veselí nad Lužnicí - České Budějovice jede ve všední dny v tomto směru celkem 3 osobní vlaky v opačném směru pak celkem 4 osobní vlaky!  Takže aby jsme se pak vůbec po Budějcích svezli trolejbusem!

0 0
možnosti

Pan kandidát pravděpodobně MHD nikdy nejel. Zvláště ve špičce.

1 2
možnosti