Diskuze

Před budějovickým Teskem shořel stánek s občerstvením. Škoda je dva miliony

U českobudějovického Teska shořel odpoledne stánek s rychlým občerstvením, který stojí jen pár metrů od vchodu do supermarketu. Oheň poničil i vnější plášť obchodního domu a přístřešek. Celkovou škodu odhadli hasiči na dva miliony. Provoz v obchodě už je obnovený.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hlavně, že tam neseděla nějaká panenka, jako pod lípou, která taky hořela. Majitel stánku jistě poučil obsluhu v oblasti požární prevence a má o tom potřebné záznamy. Jinak by totiž osoba zletilá nemohla přijít na nápad polévat hořící "oleum" vodou[>-]

0 0
možnosti

Stánky hyzdí celé město, je dobře, že to shořelo, i když doporučuji jejich počet redukovat úplně jiným způsobem - výši nájmu.

0 1
možnosti

Co prosím? To jste spadl z ovocného stromu. V Budějkách toto nemůže fungovat, prohlédněte si hlavní "trafouš" či podivné předzahrádky v Krajinské[>-]

0 0
možnosti

Sloupec dýmu byl vidět kilometry daleko. A slyšeli jste o uzených kuřatech? Před Tescem jsou teď ve slevě ;-D.

Dokonce i Vietnamci v restauraci u vchodu to zabalili a já jsem byl hlady. Asi jim to tam moc nevonělo. Jen leželi na lavicích u stolů a ani se neobtěžovali breptnout, že mají zavřeno.

0 0
možnosti

Co to je to "TESKO", nemyslite Tesco? ;-D

1 0
možnosti

Hasit olej vodou opravdu není dobrej nápad. Nikdy nestrkejte pánev s hořícím olejem, nebo friťák do dřezu. Hořící olej se rozstříkne široko - daleko, když do něj pustíte vodu. Stačí odstavit od zdroje tepla a něčím přikrýt.

2 0
možnosti

No vida. V Rusku shoří celé Tesco, v Česku stánek před vchodem. A takhle my to tady vedem se vším :)

2 0
možnosti