Písečtí kriminalisté nalezli mrtvé tělo v Písku v rouře kolektoru. (11....

Písečtí kriminalisté nalezli mrtvé tělo v Písku v rouře kolektoru. (11. července 2022) | foto: Policie ČR

Policisté v Písku vyšetřují nález mrtvého těla. Leželo v rouře kolektoru

  • 3
Písečtí kriminalisté vyšetřují nález mrtvého těla v Písku. Tělo bylo nalezeno v pondělí v rouře kolektoru. Policisté nařídili soudní pitvu, do jejího výsledku žádné další informace k případu sdělovat nebudou, informoval mluvčí jihočeských policistů Jiří Matzner.

„Písečtí kriminalisté vyšetřují dnešní (pondělní) nález lidského těla v rouře kolektoru. Nařídili soudní pitvu a provádí úkony ke ztotožnění zemřelé osoby,“ napsali policisté v pondělí v podvečer na Twitteru.

Podle kriminalistů se mohlo jednat o člověka bez domova, který v rouře hledal přístřeší v zimním období. Proto lze odhadovat, že tělo v rouře leželo delší dobu. Kdy člověk zemřel, odhalí až soudní pitva.

„Nebudeme žádné podrobnosti zveřejňovat. Vyšetřování je v samém počátku. Je nařízená soudní pitva a bylo by neprofesionální do jejího výsledku cokoliv sdělovat,“ řekl iDNES.cz Matzner.


Den otevřených dveří letiště Náměšť

Ve středu 1. května se na letišti Náměšť poprvé veřejnosti představí nové vrtulníky AH-1Z Viper a UH-1Y Venom. K vidění bude další letecká i pozemní technika.

Mohlo by se hodit