- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
V regionu je nepasterovaný Dudák velmi oblíbený, plechovky jsou hledané jenom v létě, na dopravu k Jadranu jsou skladnější a lehčí.
Já bych uvítal i to výčepní pivo Švandu v lehčí verzi, tak do 3,2% alc.vol. jako letní verzi pro zemědělce a zahrádkáře. Na večerní posezení u ohně, grilu a pod. bych preferoval poctivou 12°, s 4,8 až 5% alc.vol., ale hlavně ve skleněné láhvi.
Jedenáctek máme v republice až moc, jediná oblíbená je Pilsner Urquell.
Kvalitou konkuruje hlavně poměrně nový německý pivovar v Náchodě. Mají světlé pivo opravdu světlé, jako všichni v Německu a v Bavorsku. Česká piva jsou vesměs tmavěji zbarvená.
Pivo dobré, velmi dobré. Ale procesy jak v socíkovém skanzenu. Jestli to někdo z vás, kluci pivovarští, čte, zamyslete se, prosím, nad nějakým webovým portálem pro odběratele. Ať se dá pivo objednat s vědomím, že jste objednávku přijali a bude zavezena. Ať je vidět, s jakou dobou spotřeby bude pivo dodáno a v jaký čas se předpokládá závoz. Ať se dá přes portál vyřešit případná reklamace, objednat sanitace, dohodnout marketingová akce. Hned by to bylo jednodušší.
v Kralupech by chvíli stáčeli kaučuk a chvíli Dudáka :-)) / nu, tohle pivo jsem měl v dávných letech moc rád...