Diskuze

Pivovar Dudák se chce prosadit mimo region a prodávat pivo v plechu

Poslední český pivovar ve vlastnictví města chce reagovat na zvyšování prodeje piva v plechovkách. Na linku ale nejsou peníze, a tak bude hledat místo, kam by mohl pivo převézt a stočit. Zákazníkům nabídne i historické etikety.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V regionu je nepasterovaný Dudák velmi oblíbený, plechovky jsou hledané jenom v létě, na dopravu k Jadranu jsou skladnější a lehčí.

Já bych uvítal i to výčepní pivo Švandu v lehčí verzi, tak do 3,2% alc.vol. jako letní verzi pro zemědělce a zahrádkáře. Na večerní posezení u ohně, grilu a pod. bych preferoval poctivou 12°, s 4,8 až 5% alc.vol., ale hlavně ve skleněné láhvi.

Jedenáctek máme v republice až moc, jediná oblíbená je Pilsner Urquell.

Kvalitou konkuruje hlavně poměrně nový německý pivovar v Náchodě. Mají světlé pivo opravdu světlé, jako všichni v Německu a v Bavorsku. Česká piva jsou vesměs tmavěji zbarvená.

0 0
možnosti
KZ

Pivo dobré, velmi dobré. Ale procesy jak v socíkovém skanzenu. Jestli to někdo z vás, kluci pivovarští, čte, zamyslete se, prosím, nad nějakým webovým portálem pro odběratele. Ať se dá pivo objednat s vědomím, že jste objednávku přijali a bude zavezena. Ať je vidět, s jakou dobou spotřeby bude pivo dodáno a v jaký čas se předpokládá závoz. Ať se dá přes portál vyřešit případná reklamace, objednat sanitace, dohodnout marketingová akce. Hned by to bylo jednodušší.

0 0
možnosti
ZM

v Kralupech by chvíli stáčeli kaučuk a chvíli Dudáka :-)) / nu, tohle pivo jsem měl v dávných letech moc rád...

0 0
možnosti