Diskuze

Ve škole v Jindřichově Hradci dostanou nadaní žáci zvláštní péči

Jindřichohradecká 4. Základní škola na sídlišti Vajgar chystá speciální výuku pro talentované děti. Stane se tak jednou z mála v regionu, která chce na rozvoji talentovaných žáků systematicky pracovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za totality už existovaly třídy se zaměřením na matematiku, jazyky nebo sport. Experimentování ministrů dostalo školství na dnešní úroveň a tzv. inkluze je možná poslední rána. Pokud normálně myslící dítě je nějak tělesně postižené ,tak je správné jej do třídy zařadit, ale u duševně zaostalých žáků a z nepodnětného prostředí je zařazení brzdou pro ostatní a asistenti tomu nepomohou.

0 0
možnosti

vskutku prulomova myslenka, ze krome tech mene nadanych existuji i schopnejsi deti ... pro ktere je pobyt v "normalni" tride obvykle spojeny s kopanim do zadku, protoze na pochopeni trojclenky fakt nepotrebuji pul roku, ale staci jim par prikladu. jako jo, jiste vyhody to melo, napriklad cast spoluzacek byla svolna k urcitemu telesnemu poznavani vymenou za opsani ukolu nebo pisemky, ale jinak povazuji pobyt na druhem stupni zs za ztraceny cas.

0 0
možnosti

Ideálně do této zvláštní péče zahrňte 95% dětí...vlk se nažere a koza zůstane celá...

0 0
možnosti

To je diskriminace! V rámci inkluze k nim šupněte nějakého pomalíka, kterému se sice musí vše bezúspěšně vysvětlit 8x, celou skupinu zpomalí ve vývoji, budou se nudit a škola je nebude bavit...ale on se bude cítit intregrován (to aspoň tvrdí původci této geniální myšlenky)... a to je pro budoucnost společnosti to hlavní R^[>-]

1 0
možnosti

Az se o tom dozvi na ministerstvu, tak bude vsemu konec. Prece si nenechaji nabourat tu slavnou inkluzi :/

5 0
možnosti