Diskuze

Hotelům na jihu Čech hrozí krachy, pokud budou ještě chvíli bez klientů

V létě pomohli turismu v Jihočeském kraji Češi. Byznys se ale opět zastavil, druhý výpadek příjmů může být pro podnikatele likvidační.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

jezis hotely se tesi na silvestra......a v lednu mame kupu nakazenych

1 1
možnosti

M71i41l32a94n 93Š42i78m62e72k

18. 11. 2020 15:37

Méně testů, znamená méně nakažených! Nárůst o novém roce bude stejně, vláda teď tvrdí jak je vše skvělé a po novém roce se bude opakovat velikonoční scénář "Sami si za to můžete, musíme opět zpřísnit pravidla."

0 0
možnosti
DS

„I přes potíže je současná situace příležitostí. Podnikatelé mohou poskládat svou nabídku a podívat se na svůj byznys. Na jaře jsme zjistili, že třetina ubytovatelů nemá vlastní rezervační systém. Proto je teď mimo jiné šance na změnu a zlepšení digitalizace v cestovním ruchu,“ dodává.

Zdroj: https://www.idnes.cz

Co to je za nesmysly? Pokud nemá provozovatel hotelu peníze ani na výplaty pro zaměstnance a zvažuje jestli skončí, tak jak je to uvedeno v Nadpisu článku, tak určitě bude přemýšlet o pořízení rezervačního systému. ;-D:-P

0 0
možnosti
VK

Doufam, ze se personál v restauracích ponaucí a bude k zákazníkum vlídnejsí, nebude sidit, aby si získal klientelu. Dobré slovo a doporucení spokojeného zákazníka delá divy a nestojí zádné peníze.

0 1
možnosti
PB

Ale letos v září konečně Krumlov, jak bych si ho představoval... Pivo za 50, jídlo za 200 a většina Čechů nebo návštěvníků z Rakouska nebo Německa. Kdyby to tak zůstalo i po rozvolnění, vůbec bych se nezlobil...

2 0
možnosti
ZW

Zahraniční turisté se hned tak nevrátí - a je otázka, zda se vůbec někdy vrátí. Na to, že letecky přiletí statisíce číňanů a naplní Krumlov, nejspíš můžeme zapomenout. Letecká doprava je v dlouhodobé krizi, létat se bude méně a bude to dražší. Takže kdo se chce v oblasti restaurací a hotelů udržet, musí přilákat zejména tuzemské návštěvníky - a tedy být lacinější. A všichni se neuživí, to je zřejmé.

2 1
možnosti

Já myslím že létat se bude hned jak nám to povolí. Kdyby to šlo tak letím hned někam do teplých krajin. Lidi budou mít absťák a jak to půjde budou lítat ostošest

0 0
možnosti
MZ

Konečné řešení živnostenské a podnikatelské otázky se blíží.

0 1
možnosti

R11o52m23a24n 31Č72e39r90n38ý

18. 11. 2020 10:28

a co byste si přestavoval vy ? ... kde seženete hotelové hosty, když turisté ztratili zájem ?

2 0
možnosti