- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Mám ráda styl provence, ale tohle je přeplácané, jedna barva tříští dojem z druhé barvy. Vyloženě se mi to nelíbí.
Velkoryse prostory, mě se to moc líbí.Ano, něco bych určitě udělala jinak, ale je to pěkné.
Může mi někdo prozradit, co je na kuchyni Provence?
Ten "krb" je strašná obludnost, vinotéka taky nic moc. Ten zbytek ujde, chápu, že rovná a hladká dvířka nejsou pro každého a někdo radši zdobenější kuchyni.
Pokud je majitelka spokojená, tak je vše v pořádku. Mě naskakuje kopřivka jen se řekne Provence. Asi proto, že jednu dobu bylo všude prováns tolik,že to moh jeden přehazovat vidlema.
S tím souhlasím, nejhorší byl provanse dvířka z fólie, mor z obchodních řetězců....
Vinotéka != Polička na víno. Víno potřebuje stálou teplotu 8-10 stupňů a tmu. Tohle je prostě jen polička na víno.
Není to out, za poslední 3 roky je poptávka po masivu včetně provans čím dál větší
Samozřejmě je potřeba udělat kuchyni s citem, což bohužel není tento případ....
Dost preplacane. Jak si někdo může toho tolik vymyslet. A pak se v tom orientovat. Ale proti gustu žádný dišputát.