Diskuze

VIDEO: Lanovka bude, věří v brněnské zoo. Opravy začnou letos parkovištěm

Nový vstup, podzemní garáže, lanovka, akvárium a nové expozice mrožů, tuleňů a ledních medvědů. Velkolepé plány na rekonstrukci brněnské zoologické zahrady se pomalu dávají do pohybu. Letos bude k dispozici provizorní parkoviště, příští rok by mohla začít stavba budovy s lávkou, po níž budou návštěvníci do zahrady přicházet.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A lidi se od MHD k ZOO dostanou jak?

1 0
možnosti

Primo tam bude zastavka autobusu (alespon je to tam nakresleno).

A jestli myslite od saliny, tak je to to same jak ted, akorat pujdou o cca 200m dale.

A nebo muzou jit podel reky a prejit druhou lavku u hriste FC Bystrc a budou primo tam.

1 0
možnosti

Vypada to pekne. Akorat nechapu logiku dat pokladny na jednu stranu silnice a turnikety az za lavku. Alespon tak jsem to z vizualizace pochopil. Je tam vstupni budova, pak most (na ktery vedou dalsi schody z ulice), takze "kontrola vstupu"/turnikety musi byt logicky az za mostem.

Soucasny vstup ma vyhodu, ze je vse na par metrech ctverecnich, takze pokladni muze zaroven pomoci s turnikety apod. A zvlaste v tydnu, kdy je mrtvo, tam bohate staci jeden clovek. Takto tam bude muset byt 2x tolik lidi.

0 0
možnosti

Tak doufám, že se to podaří. Vypadá to pěkně. Nejen lední medvědi nový areál potřebují už několik let.

8 0
možnosti

Nemůžete prosím tenhle článek hodit i do rubriky Liberecký kraj. :-) V Libe se soudruzi na radnici nedokáží dohodnout, jestli se má nebo nemá stavět parkovací dům u zoo. Radši chtějí nacpat auta do lesa místo bývalého přírodního divadla.

O nějaké lanovce ani nemluvím, protože není ani na nový pavilon slonů.

0 0
možnosti

Nic si z toho nedělejte, U nás v Brně se to řeší dlouho a předpokládám, že dlouho ještě bude. Už tu byl i plán vstupu z druhé strany od Medlánek, ale ten vzal za své

1 0
možnosti