- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Moravské víno z hroznů dovezených z Rakouska a Maďarska.
Nepletu se Moravanům do vína protože mu nerozumím . Bylo by to stejné jako by Brňák radil Plzeňákovi jak vařit pivo
Jakože znalost kvality lihoviny souvisí se zeměpisnou příslušností daného člověka? Nemyslím si...
Eurovíno? Třeba by se aspoň konečně dalo české červené pít ...
Nejlepsi vina dle mezinarodnich vystav maji vina znojemska, z breclkavska z Rakvic.
Ovsem cervena vina z podhuri PaVLOVSKYCH KOPCU jsou vytecna. Hrozny zraji na puide saturovane vaplnikem
no vonehda jsem zastihl ve vinnem sklipku ve strachotine 3 zyklo vyletniky, ocvividne a usislysne nekde z prahe jak vedou diskuzi nad tim jestli je tramin cerveny bile nebo cervene vino. tem by asi eurovino nevadilo. takze si tak, no.
anebo burgundské šedé! Sem myslel, že to je víno na šedé dni.
Přiznám se, že nepoznám dobré víno od "špatného" - tak je raději dělím na "chutná mi" a "nechutná mi"...
Titulek je pěkná kravina. Některé evropské země nemají výrazná piva, jiné (kromě nás například Belgie nebo Německo), mají vynikající piva, která globalizací netrpí. A stejně tak s víny – středomořské země mají vynikající typická vína, jiné země (například Česko) mají vína, která mají ke globalizaci trochu blíže.
Europivo - Gambrinus a podobné, jsou hnusné. Tak to mysleli
Myslím, že české/moravské víno by nějaké standardní eurokvality nedosáhlo a nesmělo by být jako víno vůbec označováno.
No raději to europivo, než ty patoky z Moravy. Na Moravě se nedá vyrobit kalitní červené víno. A bílá pouze průměrná.