Diskuze

Věřitelé potvrdili prodej bazénu za Lužánkami

Další osud zchátralého bazénu za Lužánkami už začíná nabírat jasnější obrysy. Jeho bývalý majitel Zdeněk Valc před několika dny stáhl odvolání proti rozhodnutí soudu o úpadku jeho společnosti Kometa PS. A otevřel tak dveře prodeji stadionu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZF

bludickan

24. 11. 2009 6:53
Plavecké oddíly se nechtějí vrátit?

Potvory jedny.... Jak je to možné? Vždyť jim nabízí pronájem bazénu za minimálně dvojnásobné ceny než kdekoliv jinde! Tak proč do té studené špíny nejdou?

To se fakt divím8-o

0 0
možnosti
LN

Lukas1000

24. 11. 2009 7:37
Re: Plavecké oddíly se nechtějí vrátit?

Nerikam, ze je tam cisto .... nicmene cena je vzhledem k delce drahy zrejme adekvatni, co myslite? Nebo chcete srovnavat napr. Lesnou s Luzankami co se delky drah tyce?

0 0
možnosti
E

ezekiel25-17

23. 11. 2009 23:04
Že by konečně ?

Že by konečně začínaly boží mlýny pracovat a Valc (záměrně nepíšu "pan") směřoval ke konci, který mu patří ? Sice o tom mám pochybnosti, a to i vzhledem k tomu, kdo je (přinejmenším v tomto článku) protivníkem, ale rád bych tomu věřil. Teď už je opravdu jen otázka, jakou "nehorentní sumu" bude požadovat. I když - vydělá na tom vždycky. Vzhledem k tomu, že Plavečák koupil od Himla za několik desítek tisíc... Většinou si tito "podnikatelé" pročítají články o sobě, takže: pořád tě sleduju, darebáku...

0 0
možnosti