Diskuze

V Brně hořel dům obývaný bezdomovci

Sedm jednotek hasičů likvidovalo dnes ráno požár domu na rohu ulic Milady Horákové a Koliště v centru Brna. Ze třetího patra domu museli hasiči zachraňovat muže. Další obyvatelé domu před požárem unikali skokem z okna.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

wolflobo

9. 1. 2010 12:49
.

Nejhorší je, že si nikdo na těch bezdomovcích nic nevezme a oni to moc dobře vědí. Když něco zapálí nebo zničí, tak je za odměnu zavřou do tepla do kriminálu a tam přežijou zimu a ještě je tam živí... By měli veškerou škodu a náklady, který vzniknou tím, že jsou v krimu, pěkně odpracovat... třeba v kamenolomu

0 0
možnosti
M

mar1981

9. 1. 2010 14:16
Re: .nejhorší je...

, že se o barák nikdo nestaral. Nevím proč si majitelé myslí, že když mají nemovitost, že jim budou padat prachy do klína sami od sebe aniž by hnuli prstem a starali se o to, co se s jejich majetkem děje. Kdyby měli o nemovitost zájem, tak by se nespokojili s mřížema v přízemí, ale každej den by si to pěkně osobně zkontrolovali, jestli tam někdo nepřespává apod. Ale manažerské schopnosti majitele asi budou bídné když neví, že vybydlený dům mu zisk nepřinese. Anebo je to pěkný vykuk a s tímhle počítal a teď po demolici bude v centru města nová pěkná volná stavební parcela, ale to by se asi Wolflobovi nelíbilo už :)

0 0
možnosti