Diskuze

Už nemusíme nikoho přemlouvat, aby u nás studoval, řekl on-line rektor Univerzity obrany

Brněnská Univerzita obrany je považována za prestižní instituci. Jeden ze zaměstnanců školy však "kšeftoval" s vojenskými uniformami a školu poškodil. "Individuální selhání člověka poškodilo celou armádu," posteskl si rektor univerzity Rudolf Urban. Řada dotazů v on-line rozhovoru s rektorem směřovala právě na majora Karase.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

PavelKutny

14. 2. 2009 14:39
Je to smutné,ale......

.......nějaké prodávání výstrojních součástek je ješte nic, v porovnani s tim, jake se tam dějou podvody pri zkouškách. Používání mobilnich telefonu se sluchátkem je jen takova třešnička na dortu. Ale,verim že tak je to už všude. Podle toho to pak taky vypada, kdyz tihle důstojníci dorazí k útvarům. Pan major šel přesně tím příkladem s jakým se z této instituce odchází. V podstatě díky Bohu, za nepoznamenané odvedence z civilního sektoru. 

0 0
možnosti
AB

zmrzlina

12. 2. 2009 16:48
neví, co píše

Je vidět, že pan rektor nemá o ponětí na kolejích UNOBu ani ponětí. Lesáci Vás přes bránu nepustí s tím, že to není povoleno a nevymluvíte jim to ani když jim ukážete vytištěný program schůze studentů s rektorem, kde to rektor povoluje. Prostě se za bránu civil nedostane

0 0
možnosti