Diskuze

Skupina mužů v Brně vulgárně nadávala muslimce, ta se zamkla v autě

Ostrému slovnímu ataku ve čtvrtek v Brně čelila žena zahalená v šátku, která se před vulgární skupinou mužů raději zamkla v autě a zavolala strážníky. Nejagresivnější z křiklounů je podezřelý z ublížení na cti a působení újmy kvůli náboženství.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Snaha o získání pozic a výhod.

0 0
možnosti
FK

Potížista Alrawi....;-) Ten se bude snažit cpát i do politiky, aby mohl prosadi Šáriju, jako paralelní právou u nás....Zveličit patřičný problém, to je jeho.

0 0
možnosti
FK

Být to někdo jiný, tak se zamyslím, takhle nad tím jen mávnu rukou.

0 0
možnosti
JB

J80i70ř31í 90B33a59x59a

23. 2. 2019 16:21

Muslimské oděvy zejména žen v našich podmínkách nejsou žádným jejich přirozeným oděvem, zde nejsme na poušti ani nebývá 40 °C a evropský oděv je naprosto vyhovující. Ještě směšnější je to u "novomuslimek" českého původu, které našly svoji pravou víru včera a nikdy v poušti nebyly. U těch je to ostentativní demonstrace jejich jinakosti, no budiž jim ta šárija přána co hrdlo ráčí...

Vím z vlastní zkušenosti, že v Baghdádu, Basře ap. chodily mladší Iráčanky s oblibou evropsky oděné a vypadaly velice spokojeně. Žádná nechtěla nic "demonstrovat", zřejmě byly psychicky na tom o hodně lépe než české konvertitky. To ovšem bylo za toho strašného Saddáma ještě než ho USA nechaly zavraždit a zničily v té době moderní a rozvíjející se Irak. No to je jiná kapitola.

Nicméně nadávání a pod. je pitomost k ničemu, navíc může být i záměrně vyprovokované, protože za rohem se najednou úplně, ale úplně náhodou objeví "fotografové" a "očití svědci".

S muslimy vyjít jde, ale nesmí jich být hodně pohromadě (co mi to jenom to připomíná?) musí se jednat sebevědomě, důsledně a být opatrný. To bohužel čeští blázni nebo kolaboranti nerespektují a proto to dopadá jak dopadá.

A zdá se, že i české humanitní vysoké školy otravují mladé lidi jedem multikulti a my co na to přispíváme z daní, k tomu přihlížíme a jen si brbleme pod vousy a když dojde k volbám, hodíme to těm nejhorším. V Brně by hodně lidí mělo zpytovat svědomí a polepšit se, opravdu hodně a neopakovat svoje hloupá volební rozhodnutí. Výmluva, že v Praze jsou voliči ještě větší (autocenzurováno) neobstojí...

Lidé bděte!

1 0
možnosti
MK

Kdoví jak to bylo, Aravi je provokatér..

2 0
možnosti
Foto

J26a19n 80B13r95a39u22n

23. 2. 2019 6:20

Nebyla to Polednice?

1 0
možnosti
JM

Jsou to "hrdinové" hospodské úrovně.

1 2
možnosti
BK

Veřejnost by o tom měla vědět, Dobře, víme to a neslušnost a vulgarity odsuzujeme.

Ale docela bych uvítala, kdyby muslimská obec vystoupila i po vysloveně teroristických činech muslimů a veřejně je odsoudila, protože islám je náboženství míru.

1 1
možnosti
JM

To muslimská obec již několikrát udělala.

1 1
možnosti
ML

To je povyku pro nic Mně se stalo vícekrát, že buď ožralí, sfetovaní či prostě nevzdělavatelní jedinci sprostě pořvávali, ukazovali neslušná gesta či vyhrožovali fackama. Když zůstává u slov, zvládám to bez policie.

A co se týká těch pracovníků. Asi před týdnem tu upravovali park, nevím jestli jsou to ti stejní ale jsem ze Starého Lískovce. Bavili se se mnou velmi slušně i když na jednoho z nich skočil můj pes a snažil se s ním skamarádit.

4 2
možnosti
VS

A jak s tím vy souvisíte? Někdo zvládá bez policie i fyzické násilí... No a co?

0 0
možnosti
TH

Nevím o co ji šlo. Celý Svět ví, že jsme ti nejhorší rasisti, xenofobi atd. atd. Přesto u nás žije

5 2
možnosti