Diskuze

TWIN point, tam kachní játra voní rovnou u stolu

Jednoduchý a nekomplikovaný koncept restaurace TWIN point je pro brněnskou gastronomii novým a osvěžujícím oživením. Podnik to labužníkům vymyslel úplně jinak. Denně se vaří hrstka jídel zaškrtnutých v jídelníčku. Na jedno téma. A v otevřené kuchyni rovnou před hosty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

tony.b

23. 7. 2009 11:42
recenze

Julie má pravdu, jatýrka byla skvělá. A palačinky, které jsem měl já, taktéž. Dnes nebo zítra tam jdu opět. T

0 0
možnosti
PN

šikovná holka

21. 7. 2009 7:56
85%

Zajímalo by mě, zda nejsou procentní hodnocení házena od boku...

0 0
možnosti