Diskuze

Brno se v rozpočtu s investicemi odvázalo, exprimátor varuje před zadlužením

Vládnoucí brněnská koalice chce v příštím roce dostát svým slibům a nepředávat budoucí garnituře jen makety a vizualizace velkolepých projektů, ale skutečně rozjet i odpovídající investice. Alespoň to vyplývá z návrhu rozpočtu, který v úterý schválili zastupitelé.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To bude super, až pojedeme tou omezenou MHD na nový stadion. A já naiva si myslel, že investice se dělají když mám peněz dostatek, což aktuální dění kolem energií zrovna neimplikuje.

1 0
možnosti

To bude zase spousta radosti mezi spriznenymi firmami....

0 0
možnosti

Haha, volby se blíží, je potřeba si koupit voliče.

0 0
možnosti

Hala bude součástí unikátního areálu BVV. Bude krom sporu sloužit i k jiným účelům. Její využití může následně počáteční investici ospravedlnit.

3 2
možnosti

Je toho hodně, ale fandím tomu. Je třeba to vše propočítat, ale ta "investiční zanedbanost" je v Brně obrovská......

5 0
možnosti

Takže zase nic pro normální obyvatele na sport. Všechno jsou to jen arény pro gladiátory kde se někdo napakuje, kam se bude chodit fandit. Lůza si bude to svoje šmudlit v Dáme na vás, kde projde jen pár ušmudlaných projektů. Co takhle udělat kolem Brna pro každou čtvrť běžecké trasy, cykloinfrastrukturu, vodácký kanál, vstupy do vody na obou řekách pro otužilce, sjezdovku, cestu kolem dokola celé přehrady atd? Nebo aspoň zpřístupnit školní hřiště, na většinu se vůbec nesmí a nikdo tam není.

8 1
možnosti

J21a78n 22S62v72o54r78a61d60a

8. 12. 2021 15:02

1.) Sjezdovka v Brně? Kde? To je úplně nesmysl.. Běžecké trasy, jakože na běh na lyžích? Stejný problém...sníh je tady asi 3 dny v roce a mráz asi 5. Bydlel jsem o skoro 300 m.n.m. výše, byla tam víc než 1 km sjezdovka, ale za posledních 10 let ji zprovoznili na cca 30 dní. Běžecké trasy vůbec... Jestli myslíte běh "nožmo", tak to jde už teď kdekoliv přece..

2. Cyklo se dělá v takové zástavbě dost těžko, dnešní cyklopruhy jsou děsná prasárna...

3. Vodácký kanál není aréna pro velmi úzkou skupinu lidí? Cílovka je větší než na hokej? :D

4. Vy neumíte vejít do vody bez schodů? To je nesmyslný argument a hlavně rozpočtově úplně jinde.. vlastně skoro všechno z toho co uvádíte, je to úplně jiný balík peněz a nemělo by se to vylučovat...

5. Ty školní hřiště... tak potom aby město platilo úklid. U naší školy bylo hřiště přístupné... všude psí bobky, vajgly, lahváče, aj. odpadky.. To je na školní půdě opravdu skvělý nápad... :-)

0 1
možnosti
Foto

Pokud chtějí mít Brňáci prosperující a pěkné město, neměli by se zadlužení bát.X Tahle zabedněná pravičácká mantra o vyrovnaných rozpočtech je sice v příručkách i na západ od našich hranic, ale neřídí se jimi vůbec NIKDO....Tak že investovat a spolupracovat s bankami a NEBÁT SE a to se týká celého ČESKA.[>-][>-]

3 12
možnosti

Jo, to vidím, že pro spostu lidí je to naprosto normální žít na dluh...... v ČR 4,5 mil exekucí rozdělených mezi cca 730 000 lidí ......jinými slovy, cca 7% lidí je v exekuci a k tomu další, kteří dluží bůhví kde, ale exekuce vydána nebyla......

3 0
možnosti

konečně někdo, kdo v zadlužení na obyvatele trumfne OloumoucR^

1 1
možnosti
Foto

Jsem od narození OLOMOUČÁK a myslím si, že nám naše město může každý závidět, je čím dál pěknější. :-)V;-)

2 0
možnosti

Co takhle hlavně konečně dodělat městský okruh, který měl být hotový už v roce 2012!

4 2
možnosti

Brněnský městský okruh staví Ředitelství silnic a dálnic, čili je financován ze státního rozpočtu

6 0
možnosti

I59v13a87n 50V13á92c40h95a

8. 12. 2021 10:31

Pane Vokřál, a co dluhy vaší party ve vládě, to je OK, že ANO?

2 4
možnosti

Řekl bych, že to jeho parta už nějakou dobu není ;-)

4 0
možnosti