Diskuze

Reprodukčním klinikám chybí dárkyně. Poptávka je po vzdělaných ženách

V Brně, ráji center asistované reprodukce, je nedostatek dárkyň vajíček. Kliniky přesto příspěvek navyšovat nehodlají. Poptávka je totiž hlavně po vzdělaných ženách, pro které však peníze nehrají hlavní roli.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vzdělaná žena si nenechá ničit zdraví dopovanim se megadávkami hormonů kvůli penězům. Udělala bych to leda pro dceru.

2 0
možnosti

Vzhledem k tomu, že jsem měl možnost s jednou takovou dárkyní se setkat, tak lituji příjemce. Dotyčná bydlí na ubytovně (není to romka), chlastá jak duha, dělá rutiku a daruje kvůli penězům na alkohol :-)

1 1
možnosti

ale hlavně ,že má tu maturitu...Zase na druhou stranu třeba tím darováním zařídila svému dítěti lepší život a lepší mámu

0 0
možnosti
Foto

Od patnácti se berou pilulky a ve třiceti se každý diví že to nefunguje.Zamyslete se nad tím co vlastně chcete !!!

2 0
možnosti

Peníze jsou až na prvním místě.

0 0
možnosti

J61i83ř26í 44N24o31v34á32k

28. 11. 2017 14:06

Inu, inteligenta by chtěl do rodiny každý. ;-O

"Národu není třeba neduživých intelektuálů, nýbrž siláků, byť průměrné inteligence, kteří by revanšistu od hranic odehnali!"

;-D

2 0
možnosti

L71u85k83a59s 27N43e95m53e73c

28. 11. 2017 11:52

Pěkný článek ... do čeho nám to v minulých letech investoval Agrofert?

0 0
možnosti

Já teda nejsem žádnej odborník na genetiku, ale opravdu vzdělanost rodiče hraje takovou roli? Dle mého názoru je problematika dědičnosti tak složitá, že vzdělanost nebo nevzdělanost jednoho nebo i obou rodičů má minimální vliv na potenciál potomka. Možná by tedy bylo vhodné toto příjemcům darovaného materiálu vysvětlit. Pokud se tedy nepletu, přece jenom co se týče této oblasti jsem nevzdělanec.

0 0
možnosti

oni tím myslí hlavně inteligenci, která se u vzdělaných dá očekávat a ta se dědí prý po matce. Teoreticky asi může i inteligentní, ale nevzdělaná, jenže riskujete a u vymodleného dítěte chce každý rizika eliminovat

1 0
možnosti

moravské vajíčko do každé rodiny

1 0
možnosti

Je otázka času, kdy se po dlouhých a bolestných zkušenostech ukáže, že je to slepá ulička...Brno je proslulé svým zaměňováním embryí :-)

0 2
možnosti
Foto

tak bud máme minimum vzdelaných žen a nebo nevím, alespon titulek to tak hlásá:)8-o

1 0
možnosti

spíš vzdělaných žen co jsou ochotné nacpat do sebe spoustu hormonů pro uvolnění co největšího počtu vajíček a ty navíc nepoužít pro své, ale cizí dítě

11 0
možnosti