Diskuze

Právní stát musí respektovat morální pravidla, uvedla on-line děkanka práv

Mezi děkany fakult Masarykovy univerzity v Brně je Naděžda Rozehnalová jedinou ženou. V čele té právnické stojí od roku 2007. Zajímá se o mezinárodní právo, ráda relaxuje na cestách a zamilovala si Blízký a Střední východ. K úspěchům řadí fakt, že na fakultu jezdí hodně zahraničních lektorů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dedko

3. 12. 2009 15:23
Je Česká republika právní stát ?

Muhu uvést celou řadu příkladů, že tomu tak není !;-D

0 0
možnosti
RM

rados100

3. 12. 2009 15:41
Re: Je Česká republika právní stát ?

ano? tak do toho. A vsadím se s vámi, že jakýkoliv student práv po absolvování prvního ročníku (Brno) Vás jednoduše uargumentuje.

0 0
možnosti
JK

kurzan

3. 12. 2009 13:31
???

Jak je mozne, ze nekdo mym jmenem zadaval do diskuse psipevky???????!!!!!!!!!!!!! To je vrchol drzosti!!!!!!!!!!!! Navic bych odhadl, ze jde o zdejsiho prispevatele ";-)", co psal prispevek sem na diskusi jako prvni!!!!!!

0 0
možnosti
;

;-)

2. 12. 2009 13:03
Pár poznámek

Hned na začátku článku chybí, mezi jakými děkany je jedinou ženou - mezi děkaty na MU? nebo práv? ....protože práva v Olomouci vede Hrušáková....

Jinak musím říct, že sliby paní Rozehnalové o tom, co všechno změní, a co všechno už udělala znejí krásně, ale když se to porovná s realitou, tak je to nebe a dudy. Správný management je o tom, dělat správné věci správným spůsobem. To první zvládá celkem dobře, ale ten způsob volí vždy snad nejhorší možný, řada prezentovaných výsledků jsou jen fiktivní hrátky s čísly a slovy, ale ve skutečnosti se nic nezměnilo. Např. ono propojení s praxí je jen zbožné přání. Ve skutečnosti se nic nezměnilo, a co, tak k horšímu.

Paní Rozehnalové si vážím jako odbornice, ale tím to končí. Jako managerka nedosahuje dobrých výsledků, a jako pedagožka také není dobrá. Co jiného říct o učiteli, který vyhazuje od zkoušky 80-90% studentů, a který začíná každou přednášku půlhodinovým pásmem urážek a nadávek studentů.

0 0
možnosti