Diskuze

Charita odmítla zaplatit hrob pro uhořelé děti, peníze vybírali podruhé

Tři děti, které zahynuly loni při požáru domu, stále nemají důstojný hrob. To se teď změní díky lidem, kteří se na něj složili. Jenže penězi přispívali už dřív na sbírku charity. Matka zemřelých dětí proto požádala o její prošetření.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prijdu o deti, tedy o vse a budu si stezovat jak malou financni pomoc dostanu. Osobne bych tu ztratu nedal. A jit si stezovat ze mi jini nepomohli v mem pozadovanem rozsahu je mazec

0 0
možnosti

J13a87n 18K84r35p81e14c

2. 12. 2019 6:15

ja nevim, mozna jsem neco spatne v tom deji pri pozaru spatne precetl nebo to bylo spatne interpetovano. ja si to proste takto nedovedu predstavit.

chapu to spravne ze sla jedina dospela fyzicky zdatna osoba, navic matka, volat nekam ven hasice a nechala 3 deti v horicim baraku??? hasice kteri ji stejne nemohli nijak v ten moment pomoct? jakoze spolehala na to ze zrovna v soku probuzene zmatene 8 lete dite vyvede jine 4 lete dite z horiciho baraku bezpecne pryc? 3 dite naprosto odkazane na pomoc dospelych projistotu nekde na vysoke palande bez pomoci zcela?

pokud vim ze mam nekde v horicim baraku deti tak nemam prece jinou starost nez je dostat co nejrychleji pryc a barak neopustim bez nich, anebo vubec. na nicem jinem prece v ten moment nezalezi.

me se pri cteni tohoto clanku a samotne predstave co se tam podle popisu udalosti delo dela zle. ja doufam ze to takhle nebylo. ze je to jen nepresne napsane a nejak zkomolene... odmitam tomu verit. neco takoveho by zadna matka neudelala.

9 3
možnosti

určitě budete vždy za jakýchkoli okolností jednat zcela a naprosto racionálně...

2 0
možnosti