Diskuze

Zbitého mladíka zachránil mobil, obžalovaní svalují vinu jeden na druhého

Čtyři muži ve věku 19 až 24 let se před brněnským krajským soudem zpovídají z pokusu o vraždu. Obžaloba je viní, že svého vrstevníka vylákali do parku, pak ho surově napadli baseballovou pálkou a pohodili ho v lese.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Mimořádně odporné jednání a bezcitnost. Tomu by měl odpovídat mimořádný trest. Bohužel, jak je u nás zvykem, slizcí obhájci zase něco polehčujícího vymyslí, i když zde není ani náznak něčeho takového. V přesile, brutálně, bezcitně pohozený v lese, kde ho surově zbitého čekala smrt umrznutím. To je horor a ti obžalovaní jsou povahově lidské zrůdy.

3 0
možnosti
KP

Neskutečný. Řeší se to pomalu každém podobném textu, ale pořád se najde někdo, kdo tenhle blaf vytáhne.

Míro, zkus si zapamatovat, že obhajoba a hledání polehčujících okolností je práce obhájce. A zkus, prosím, už podobnou pitomost nepsat. Díky moc.

Jen pro jistotu dodávám (ať to nikdo nemusí zbytečně psát), že se ani v nejmenším tímto té partičky nezastávám.

0 0
možnosti
PK

... na mladé koníčky se v base už těší, to bude shybů pro mýdlo!!

1 1
možnosti
PV

Kdo tohle (ne) vychoval?

V ten moment největší frajeři a teď celý podělaní.

20 let každému by slušelo.

11 0
možnosti
JM

Tak doufám, že v případě, kdy nebude jasné, kdo ho přímo mlátil, se vina rozdělí mezi všechny zúčastněné a ne že se to sveze k nižším, nebo žádným trestům pro nedostatek důkazů.

4 0
možnosti
VK

Pokud vím, čtyři už jsou organizovaná skupina, takže přitěžující okolnost. Nechal bych je těch 8 mega zaplatit a pak zavřít na 20 let.

2 0
možnosti
HP

Hnus, prostě hnus "blijící smajlík"..

Milanovi přeji, ať se z toho dostane - navzdory prognóze bez trvalých následků. Doufám, že jako satisfakci půjdou ti 4 jeho skvělí kamarádi a hrdinové (tak velcí hrdinové, že házejí vinu jeden na druhého) bručet hezky dlouho.

14 0
možnosti