Diskuze

Tornádo zničilo desetitisíce stromů, obnova potrvá roky

Jihomoravské tornádo ničilo nejen lidská obydlí, převracelo auta a odnášelo věci. Zásadním způsobem se podepsalo také na místní přírodě. Iniciativa chce obnovit zeleň, potrvá to roky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J40i36ř76í 60E93r38b12e88n

4. 8. 2021 11:35

Hlavně hned nekácejte všechny ty staré stromy, keré přišly o větve. Příroda je neuvěřitelně silná a na většině z nich se bezpochyby objeví výnladky nejpozději příští rok v březnu.

1 0
možnosti
PV

Ach jo - novinařina - to je dřina !!!!

Chtěl bych autorce prozradit malé tajemství - stromy opravdu nenarostou za pár let - možná u vás v Praze ANO - ale věřte že stromy, které jsou na fotografiích rostly desítky let - a když desítky tak věřte že hodně desítek let 8-o

Ale hlavně že máte prachy za článek - fuj !!

1 0
možnosti
MF

S naší JSDH jsme prořezávali stromy v Hruškách, kolem byla spousta zničených domů až na jeden, relativně nový, kde pouze na garáži chybělo pár tašek. Z toho domu k nám přišla mladá paní a požádala nás, jestli mužeme ty stromy místo prořezání ulomených větví, uplně pokácet, když už jsme v tom řezání, protože jí to dělá nepořádek na zahradě!!!

Takže lidé kolem řešili kam složit hlavu a paní řešila, že má na zahradě listí a hodlala využít situace, protože jí nebylo normálně kacení povoleno!

2 0
možnosti
PB

Lidi jsou různé - ......a .......!

0 0
možnosti
PB

Doporučujte. Nenařizujte!

0 0
možnosti