Diskuze

Piazza: dobrý pangasius, musaka se vytratila

V restauraci Piazza jsem si před několika měsíci nemohla vybrat mezi steaky ten, který by mi zrovna chutnal. "Já to nechám na vás," řekla jsem nakonec číšníkovi. Obsluhující muž se usmál, jako že ví, a přinesl mi středně propečený kus telecího masa s čerstvým fenyklem. Odhadl svého hosta naprosto přesně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

tronn

10. 3. 2009 13:35
Pangasius

Odkaz na zajimave video o Pangasiovi z produkce Deutche Welle http://www.youtube.com/watch?v=bXGAgYw4JZk

0 0
možnosti
TT

tronn

10. 3. 2009 13:30
Pangasius

Přátelé, pozor na tuto sladkovodní rybu. Ryby miluji, ale u tohoto kousku jsem velmi opatrný. Chová se, jak je zde zmíněno, ve Vietnamu, Číně a jiných asij. zemích. Je to ryba s vysokým obsahem těžkých kovů, antibiotik a jiných látek ohrožující naše zdraví.

Některé farmy nemají tak moderní provoz, aby okamžitě po očištění maso hluboce zmrazily, vyskytují se tak po konzumaci zažívací problémy, otrava.

Doporučuji proto oželet tuto rybu a dát si raději nějakou z místních chovů.

0 0
možnosti
SC

Pikot

9. 3. 2009 11:58
Pangasius

pochází z Vietnamu!

Takže vedle vitnamských cigaret a Adidasek tu máme další pohromu

0 0
možnosti
FH

Bouše

9. 3. 2009 8:41
Pangasius (mořský sumec), to je mňamka.

Jestli jste ho ještě nezkusili, vřele doporučuji. Nemá  v ů b e c  žádné kosti a nepáchne rybinou. Nejlepší je na přírodno (bez nějakých pitomých trojobalů) s pórkem a česnekem. R^ R^

0 0
možnosti
MH

Meescha

9. 3. 2009 8:33
Doporučuji

Krásné prostředí, profesionální obsluha a hlavně výborné jídlo. Lasagne mají asi nejlepší v Brně a porce všech jídel jsou takové, že máte problém dojíst (vím, že není moderní ani zdravé přežírání se, ale kolik lidí si stejně stěžuje, jak jsou všude malé porce :-))...

0 0
možnosti