Muž maskovaný respirátorem přepadl s pistolí pumpu u Brna, hledá ho policie

  • 32
Policie pátrá po dosud neznámém pachateli, který v sobotu odpoledne přepadl čerpací stanici v Ochozi u Brna, maskovaný respirátorem a s pistolí v ruce požadoval vydání peněz. Z prodejny odcizil ještě několik kartónů cigaret a celkem způsobil škodu za patnáct tisíc korun.

Muž vtrhl do obchodní části čerpací stanice krátce před 15:00. „Na výzvu: Naval prachy!, reagovala prodavačka vybráním finanční hotovosti z pokladny. Lupič do přinesené bílé igelitové tašky obchodního řetězce Albert sebral rovněž několik kartónů cigaret,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Muž poté z čerpací stanice odešel. Majiteli firmy způsobil škodu podle policie za asi patnáct tisíc korun. „Podle získaných informací zamířil mezi přilehlými budovami pravděpodobně do lesa směrem k Brnu,“ sdělil mluvčí.

Pachatel ve věku kolem 30 let měl na sobě tmavé sportovní kalhoty s pruhem, tmavou bundu s kapucí na pravém rukávu se světle modrým nápisem. Na obličeji měl respirátor a na rukou bílé ochranné rukavice. V pravé ruce držel stříbrnou krátkou střelnou zbraň. Na nohou měl poměrně výrazné červené sportovní boty.

Policie po muži pátrá, informace k pachateli lze sdělit na policejní tísňovou linku 158.

Lupič přepadl čerpací stanici v Ochozu u Brna.

Lupič přepadl čerpací stanici v Ochozu u Brna.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,