Auto městské policie se v Brně srazilo s náklaďákem. (Ilustrační snímek

Auto městské policie se v Brně srazilo s náklaďákem. (Ilustrační snímek | foto: Městská policie Ústí nad Labem

Auto strážníků se v Brně srazilo s náklaďákem. Vezli muže na psychiatrii

  • 34
V pátek dopoledne zasahovali jihomoravští záchranáři u nehody nákladního auta a vozu slavkovské městské policie. Auta se srazila v Brně, když strážníci vezli muže na vyšetření na psychiatrii. Zranili se čtyři muži, jeden ze strážníků vážně.

„Krátce po půl dvanácté v pátek přijali záchranáři informaci o dopravní nehodě vozu Městské policie Slavkov a nákladního automobilu, ke které došlo v Brně v křižovatce ulic Charbulova a Tržní,“ uvedla mluvčí jihomoravských záchranářů Barbora Zuchová.

Při nehodě se zranili čtyři muži - dva strážníci městské policie, převážený muž a řidič nákladního auta. „Jeden ze strážníků utrpěl závažné poranění horní končetiny. Po ošetření jej záchranáři předali na urgentním příjmu Fakultní nemocnice u sv. Anny. Další ze strážníků byl zraněn lehce,“ dodala mluvčí.

Lehké zranění utrpěl i muž, kterého hlídka převážela k vyšetření na psychiatrii. Poslední zraněný muž byl s poraněním hlavy předán na urgentním příjmu Fakultní nemocnice Brno.

„Na místě vážné dopravní nehody zasahovalo celkem pět výjezdových skupin rychlé lékařské a zdravotnické pomoci. Vzhledem k charakteru události byl přítomen i inspektor provozu,“ uzavřela Zuchová.

Na místě zasahovali také hasiči, kteří poškozená auta odtáhli mimo vozovku.


Den otevřených dveří letiště Náměšť

Ve středu 1. května se na letišti Náměšť poprvé veřejnosti představí nové vrtulníky AH-1Z Viper a UH-1Y Venom. K vidění bude další letecká i pozemní technika.

Mohlo by se hodit