Diskuze

Obří projekty v Brně brzdí protesty Dětí Země. Účelové, zlobí se ostatní

Ekologickému spolku Děti Země vadí plánované kácení zeleně, která má ustoupit modernizaci železnice v Brně a projektům, navázaným na odsun hlavního nádraží na jih města k řece Svratce. Spolek argumentuje obavami z negativního dopadu na živočichy, u nichž však nemůže s jistotou říct, zda v dané lokalitě žijí. Nejde jim o ekologii, ale o zastavení přesunu nádraží, zlobí se kritici protestujícího spolku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DC

Už ty děti Země eliminujte Jinak skončíme jako skanzen pro Cinany

0 0
možnosti
TT

Každý pokus zastavit nebo alespoň zbrzdit ten megašílenej (u fanatiků) a zločinnej (u politiků) přesun nádraží kamsi do nevoňavé části světa je nutno podpořit, byť se jedná o Děti země!

1 0
možnosti

Nikdy se uz v cesku nic nepostavi, vubec nic, silnice, dalnice rychlodrahy, byty....nebo se to bude tahnout stovky let, co cinane udelaji za tyden...najdou se strepiny nadoby mozna ze stredoveku ci nejaky hmyz

2 0
možnosti
Foto

Obří projekty v Brně brzdí výstavba nové hokejové haly a to, že se tím Brno zadlužilo na desítky let dopředu. a teprve pk Děti Země. Ostatně někdo tady nedávno sliboval novelu zákona o veřejně prospěšných stavbách, která měla eliminovat takové jako Děti země a zjednodušit stavební řízení a věci okolo. Mimo jiné zajímalo by mně co tak dlouho trvá na EIA atd. atd.

0 0
možnosti
LP

Pořád se řeší průtah D1 Brnem, městský okruh, nádraží, hala na výstavišti , budova filharmonie, fotbalový stadion, do toho se montují "nápady" s lanovkou na Špilberk, dopravou v centru na šlapacích rikšách, novým kotlem pro spalovnu, horkovodem z Dukovan na nic nejsou peníze, na každé stavbě se motá 10 lidí s košťaty 5 let a každý rok v létě je Brno prakticky neprůjezdné. Na jedné straně destrukční organizace jako Děti země, nefunkční systém referend, zájmy lobbistů, na druhé nekoncepčnost vedení Brna. V minulosti radní sbírali zkušenosti nejlépe z Jihoafrické republiky nebo z Jižní Ameriky a přitom by se stačilo podívat jak se to má dělat do sousedního Polska.

3 0
možnosti

Dokud nebudou zákony postavené tak, že protestující musí doložit oprávněný zájem být účastníkem řízení (například bydlet v bezprostředním okolí, vlastnit tam pozemky atd), tak se z místa nepohneme.

6 0
možnosti
Foto

D10a76v46i90d 85K43u17l53t

18. 10. 2023 10:28

Vždyť si je platíme z rozpočtu. Stejně jako Fialovu neziskovou na podporu žen v Barmě. Tak proč by neprotestovali když jim to zákony dovolují.

1 3
možnosti
SP

Ja sem sice taky proti presunu nadrazi, ale sikana ze strany techto spolku musi skoncit. Zakony mely byt davno predelany tak aby napriklad neslo podat prazdne odvolani. Je to vina vsech vlad.

6 0
možnosti
MB

Copak ty články po sobě nikdo nečte? Chyba hned v první větě! Má tam být "Teroristickému spolku Děti Země.."

5 0
možnosti