Diskuze

Kvůli covidu se čeká na vyšetření i měsíce, lhůty natahují nevychovanci

Nezanedbávejte preventivní prohlídky, apelují lékaři na pacienty. Mnozí z nich totiž loni ze strachu z nákazy novým koronavirem návštěvu v ordinacích raději odložili. Teď však musí počítat s tím, že si počkají ještě déle, než bývalo obvyklé.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, mě zase už dvakrát zrušili objednané vyšetření (oční). Bez vysvětlení, bez omluvy a bez nového termínu. Vždycky den předem po SMS a jen s poznámkou - zavolejte si na nový termín...Rv

0 0
možnosti

Do svědomí ať si sáhnou i doktoři, reumatolog manželky je tak zodpovědný že vyžaduje preventivní prohlídky distančně, po telefonu. Dokonce zašle i eRecept.:-/

0 0
možnosti

Aha, tak systém je zahlcen na měsíce dopředu, ale lidé maj chodit preventivně.

Pomatenci!! Laskavě vyřešte čekačku na cca týden a pak nahánějte pacoše, když neumíte ošetřit ani akutní případy nyní.

1 0
možnosti

Nějaký viník je vždy po ruce - mohou za to nevychovanci.

:-)

2 0
možnosti

Myslím, že požadavek na negativní test na kovid nemá oporu v zákoně. Je to totéž, jako kdyby zubař vyžadoval negativní test třeba na žloutenku, chřipku, tuberkulózu nebo třeba vzteklinu. Je to důsledek hysterie krmené neschopností (a nejspíš i neochotou) vlády něco skutečmě efektivního dělat. Ani jedno z opatření, které vláda dosud (ne)udělala, nemělo na šíření nákazy zaznamenatelný vliv. Proto také to jediné, co víme, je to, že během října a listopadu stoupl asi o 2/3 počet zemřelých, aniž bychom měli přehled o tom, co vše na to mělo vliv a jaký.

Kdyby mě zubař odmítl ošetřit bez negativního testu, podal bych na něj žalobu. Myslím, že bych vyhrál.

5 0
možnosti

Na vyšetření se čeká i měsíce ? Já už čekám na zubaře rok a půl.

1 0
možnosti

Tak asi je to jako s tím očkováním. Slušní lidé čekají a objednávají se... A nevychovanci prostě jen jdou náhodou kolem nemocnice, tak se nechají naočkovat.

1 0
možnosti

Podívejme se kolem - Rakousko dělá opatření, Slovensko, Německo, Francie, Belgie, ...kam se podíváte ! Všichni, včetně naší vlády, něco dělají, a jak se zdá, všichni to dělají špatně ?? Nebo, a to je pravděpodobnější, si virus dělá, co chce !! Podívejte se na Izrael - bleskově očkují, opatření polovojenským režimem dodržují a ejhle - zavádí lockdown !! [>-]

4 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
10 3
možnosti

P47e45t88r 61L73e66b97l

25. 1. 2021 12:04

Závislost na nemocničních zařízeních je prostě obrovská, ať je coronavirus nebo ne. A ačkoliv se tomuhle stavu nedá říkat kolaps, je možné že už má na svědomí více úmrtí než covid. Ovšem to je absolutně neověřitelné a data nikdy a nikdo nezíská.

3 0
možnosti

Nějaká data už se objevila na podzim. Vezmete celková týdenní úmrtí navíc oproti jiným rokům a porovnáte je s úmrtími uváděnými na covid. A bohužel to ukázalo, že úmrtí navíc je o něco více.

0 0
možnosti