Diskuze

Konečně by se to mělo Mošovi říct

To muselo dát příšernou práci - a přitom taková blbost, co? Tahle hláška maminky Šebkové z Hřebejkových Pelíšků mě napadla i v sobotu 18. října, kdy na hudební scéně Městského divadla Brno měl světovou premiéru muzikál Stanislava Moši a Zdenka Merty Peklo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Polymorph

4. 11. 2008 9:00
Jesus Christ Superstar

Já s tímto spolkem skončil shlédnutím hry Jesus Christ Superstar. Bohužel po krásných vzpomínkách na pražské představení, jsem po totmo brněnském slabém odvaru totálně zahořkl. Ale nehráli se tam špatná představení, když vzpomenu takovýho Bastrada, to bylo fajn, ale to je moc let zpátky.

0 0
možnosti

Petr PATRYK

3. 11. 2008 22:02
souhlas

Hru jsem sice nevidel, ale naprosto v popisu poznavam predchozi "kusy", ktere jsem mel moznost videt. Trapne pokusy o co nejvelkolepejsi velkolepost a nejnablystenejsi nablystenost podobne Novackym saradam, musi uz hercum lezt krkem. Nicmene zde doslova plati: Ci chleba jis, toho pisen zpivej.

0 0
možnosti

karel09

3. 11. 2008 20:14
Hodne blbej dotaz.,...

... ale tomu panovi to divadlo patri? Neni to vubec moje parketa, ale znalci zasvecene spitaji, ze jdou na premieru/raut/jinou akci 'k Mosovi'.... To i v Praze se chodi do 'Fantastiky' (nebo tak nejak) a ne ke Kratochvilovi.....

0 0
možnosti