(ilustrační snímek)

(ilustrační snímek) | foto: Profimedia.cz

Ženy vylekal exhibicionista. Jednou měl kabát, jindy jen podprsenku

  • 13
Jeden nebo možná i dva exhibicionisté řádili o víkendu v Brně. První případ se stal na hřbitově, kde muž oděný pouze do kabátu vyděsil ženu, která ho udeřila konví a utekla. U Brněnské přehrady pak na dvě slečny vyběhl ze křoví muž v blond paruce oděný jen do podprsenky a chtěl je osahávat.

První případ oznámil policii správce jednoho z brněnských hřbitovů, který nahlásil přítomnost muže oděného pouze v kabátu, který se obnažoval před jednou z návštěvnic.

„Před ženou se údajně nejen bezostyšně ukazoval, ale ještě po ní požadoval peníze. Vyděšená paní však neztratila hlavu, udeřila tohoto muže konví a utekla se schovat k toaletářce,“ popsala policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Slečny chtěl osahávat muž v podprsence

Policisté po svém příjezdu nenalezli ani obtěžovanou ženu, ani údajného exhibicionistu. Zaznamenali však podobný případ u Brněnské přehrady.

„Dvě mladé ženy polekal neznámý muž, který z ničeho nic vyběhl ze křoví, na sobě měl pouze podprsenku a blond paruku a slečny chtěl osahávat,“ sdělila Cejnková.

Dvojice žen křičela a utekla. „Bohužel ani v tomto případě se nepodařilo hlídce exhibicionistu vypátrat,“ podotkla Cejnková. Jestli by mohly mít oba případy stejného pachatele, zatím policisté netuší.