Na přechodu u zastávky Ruda ve Vejrostově ulici v brněnské Bystrci srazilo v...

Na přechodu u zastávky Ruda ve Vejrostově ulici v brněnské Bystrci srazilo v pondělí 12. dubna ve 14:10 auto dvanáctiletou dívku. Policisté hledají řidičku auta či případné svědky. | foto: Policie ČR

Auto dívce na přechodu zlomilo nohu. Rodičům řekla, že špatně došlápla

  • 14
Pravou příčinu svého zranění tajila rodičům dvanáctiletá dívka, kterou v Brně srazilo na přechodu auto a způsobilo jí zlomeninu nohy. Řidičku děvče ujistilo, že je v pořádku, a tak odjela. Teď po ní pátrá policie.

Ke srážce došlo minulé pondělí krátce po 14. hodině u autobusové zastávky Ruda ve Vejrostově ulici v Bystrci. Rodiče zraněné dívky však nehodu ohlásili až tento týden.

„Dívka doma uvedla, že špatně došlápla, až později se přiznala, že ji srazilo auto. Důkladné lékařské vyšetření pak prokázalo zlomeninu nohy,“ sdělil policejní mluvčí Pavel Šváb.

Řidička podle výpovědi děvčátka po kolizi zastavila a ptala se, zda je dívka v pořádku. Ta řekla, že ano. Šoférka proto nasedla zpět do tmavého vozu nezjištěné značky a bez zanechaného kontaktu odjela.

Policisté nyní řidičku hledají. O pomoc žádají i svědky, kteří kolizi viděli, případně ji mají nahranou na palubní kameře.

Policisté hledají řidičku, která v pondělí 12. dubna srazila u zastávky Ruda dvanáctiletou dívku.

Policisté hledají řidičku, která v pondělí 12. dubna srazila u zastávky Ruda dvanáctiletou dívku.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz