Není tomu tak. Pro jídlo se musí do fronty směrem k prosklenému pultu. Ale vůbec to nevadí. Moderní zařízení je spíš účelné než útulné, ale prostředí perfektně udržované. Ostatně na hospodu k dlouhému posezení si Cejl-on.cz ani nehraje.
test menuMF DNES hodnotí každý týden jednu restauraci na jižní Moravě, ve které vaří polední menu. Dnes: Jídelna Cejl-on.cz Cejl 60, 602 00 Brno www.cejl-on.cz Hodnocení: 50 % |
Nabídka jídel je pestrá, v širokém cenovém rozpětí. Svačinová polévka s pečivem stojí 19 korun, nejdražší jídlo minulého týdne byly vepřové nudličky se šalvějí a jablkem za 89 korun.
Polévka na mém tácu měla být vývarem s kapáním. Byla sice horká, ale přesolená a dotvořená dochucovadlem.
Hlavní jídlo vypadalo slibně, když kuchař nesl talíř k výdeji. Plněný drůbeží závitek i s osmaženými hranolky ale na chvíli nechal přihřát. A to nedopadlo dobře. Hranolky v horkém vzduchu nadobro zkrabatěly, ztratily křupavost a drůbeží maso se vysušilo. Škoda.
Prosvětlený podnik je striktně nekuřácký, rychlá polévka se dá sníst již v devět hodin ráno, zavírá se ve dvě odpoledne. Celý kuchařský tým se tedy soustředí na polední provoz.
Hosty lákají na tradici, poctivost a gruntovní jídla. K tomu měl ale ten vysušený opeřenec hodně daleko.