Diskuze

Noční vlci projíždějí Moravou, uctili hrdinství sovětů za 2. světové války

Ruský motorkářský klub blízký Vladimiru Putinovi se na jižní Moravě zastavil v neděli ve Starovičkách, Hustopečích a v Brně. Položili věnce u památníků velkých bitev nebo na místech posledního odpočinku sovětských vojáků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Moc nechápu vůči čemu se zde demonstruje. V Plzni jezdí parádu Američané jinde zas Rusové. Chápu, že někdo má problém s chováním Ruska ať už historicky nebo i v době současné ale ve válce pomohli i nám. Nevidím důvod proč bychom měli bránit uctění památky. To že Stalin do určité doby kamarádil s Ádou je sice fakt ale Ruský národ za to také zaplatil cenu vysokou. Rozlišujme tedy politiku a hrdinství ... někdo poukazuje na Americké "šíření demokracie" někdo zas na Ruské okupace... věc názoru ale hlavně jsou to rozhodnutí politická. Naopak ti frajeři co po sobě nechávají střílet to jsou hrdinové. Zaslouží si naši úctu nikoliv odpor a pohrdání. Pokud demonstrantům vadí "Putinovi vlci" což dokážu pochopit ..takať demonstrují na dálnici nikoliv u piety ...

6 2
možnosti
Foto

Můžete nás obohatit, kam kdy přinesl Rus pokrok rozvoj a blahobyt... Proč má "vítěz" války i přes obrovské přírodní bohatství 10x nižší životní úroveň než západ, a proč Rus neustále exportuje svojí nesnášenlivost a zaostalost!? :-P

3 2
možnosti

Vlka ma vetsina motorkaru. Zvlášť po tak dlouhé jízdě. Ale pojmenovat se tak?

4 0
možnosti

A83l75e98s 88P71a31v32e40l

7. 5. 2018 14:56

maji ho povoleno mit/myt jen v noci :)

0 0
možnosti

K59a68r38e53l 50D34r47d83a

7. 5. 2018 6:39

Živě si představuji znásilněné holky, když dorazili podobní "rudoarmějci". Hezký odstrašující příklad. Díky za návštěvu. Rv;-D

3 1
možnosti

P20a42v17e93l 97Ř50í43h79a

8. 5. 2018 10:10

A američtí vojáci nikde nikoho neznásilnili? Já vím, že v módě teď plivat na Rusko, ale zase to nepřehánějte.

2 0
možnosti
Foto

Výborně, plný respek k vítězům války, jejich vrchnímu veliteli i Nočním Vlkům !R^!!

1 4
možnosti
Foto

Škoda,že ll.světovou válku zahájil Hitler se Stalinem, když Rusko napadlo v r 1939 Polsko,Finsko, Estonsko Lotyšsko Litvu..!!Nechapu proč nejezdí ruský motorkáři po své zaostalé zemi,a neuctívají oběti komunismu ! Měli by se zasadit o vybudování pomníku osvoboditeli Prahy , generálu Vlasovovi,nositeli mnoha vyznamenání..... Když už jezdí na motocyklech z USA ;-DRv

10 1
možnosti

Zapomněl jste na Velkou Británii, Francii a Itálii a také na šikmovoké Japonce.

Ač Stalina nemusím, za vším byly peníze. Něco tomu předcházelo. Proč by měli řešit pomník Vlasovovi ?

0 3
možnosti

Naučte se konečně oddělovat hrdinství sovětských vojáků, kteří zachránili celou Střední a Východní Evropu od té největší genocidy, která se tu plánovala, od komunistických zločinů a různých prasáren páchaných mj. opět onou Rudou armádou! Pro neznalce hovořím o tzv. Generalplan Ost, najděte si o tom něco. Čechů mělo zůstat 20 %, Poláků a Ukrajinců ještě míň. Zachránili nás hlavně Rusové, Američani by bez nich těžko uskutečnili jakoukoli invazi do Evropy. Za to jim budiž patřičný dík.

Vítězství komunistů v mnoha zemi, vznik Železné opony a další věci, to je naopak něco, za co Rusům neděkujeme.

Na druhou stranu, Američanům jsou v Plzni taky vděční, aniž by jim připomínali Vietnam, Irák, Jugoslávii, Hirošimu a podobné legrácky. Prostě, rozlišujme!

4 4
možnosti

K31a12r68e56l 80D89r20d44a

7. 5. 2018 6:43

Na válce s komunismem není moc co odlišovat.

3 0
možnosti

Líbilo se mi, jak před lety jim německá policie zabavila technicky nevyhovující motorky a molodci museli dál autobusem:-))))

7 0
možnosti

Zdravztvujte molodci. Vítáme vás V ČESKU !!

3 12
možnosti

Vítejte, je potřeba uctít památku všech padlých - 116 Američanů i těch 144 000 sovětských vojáků, jejichž kosti leží v naši zemi. Padli nejspíš proto, aby tady po nich mohli někteří hlupáci plivat, ti co to dělají jsou spodina společností.

8 12
možnosti

144 000 padlých jen na území ČSR na tom je vidět že SSSR na životě vůbec nezáleželo :-/

3 1
možnosti

Tato tradice je už léta a doufám, že budou k nám jezdit i v příštích letech.

Mladá generace si už neumí představit co je to nacismus, od kterého nás rusové osvobodili. Dnes jsme s bývalou nacistickou zemí v jednotné EU. To je ostuda.

6 14
možnosti