Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Diskuze

Nejsme nejlevnější, ale ty peníze za to stojí, říká ředitel Aqualandu Moravia

Aqualand Moravia pod Pálavou láká k vodním radovánkám už deset let. Za tu dobu ušel velký kus cesty a ředitel Petr Pavlacký potvrzuje, že plánů do budoucna je také dost.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Tý jo zaplatit s rodinou několik tisíc za návštěvu a navíc ho zkásnout za parkování. Když jim jde o využívání zákazníky, měli by to mít v ceně vstupného, nebo to na základě vstupenky mít bezplatně. 50 není mnoho ale už jen z principu je to pro mne důvod proč tam nikdy nejet.

1 0
možnosti
LD

Ty peníze za to fakt nestojí. Stačí navštívit Aqualand jen jednou, a už nikdy více

1 0
možnosti
MN

Pokud si chcete totálně doživotně rozhodit měřítko v posuzování aquaparků tak doporučuji navštívit Therme Erding u Mnichova. V porovnání se všemi českými ale i německými aquaparky je to o několik levelů jinde - nepřeberný počet všech možných i nemožných bazénů a toboganů.

A tamní obrovský saunový svět s cca 25 saunami a bazénem pro několik stovek lidí to už se prostě musí vidět.

Netuším kolik je aktuální vstupné v Aqualandu Moravia ale celodenní vstupné v Erdingu je 49,- EUR a včetně Saunového světa 64,- EUR. Za tu cenu tam máte zhruba desetinásobnou nabídku atrakcí než v Aqualandu Moravia.

1 0
možnosti
EK

Máme to kousek, ale za mě to má smysl, jen když si vyčíhnete nějaký klidnější den mimo sezónu (tím páde rezignujete na vnější atrakce), případně jdete jen do saunového světa.

Drahé občerstvení, málo stínu, celkově vyšší cena a hlavně - na ty atrakce můžete většinou jen ve dvou, málo která je pro jednoho, takže pokud tam jde rodina ve třech, nebo mám jen jedno dítě a rodiče nechtějí jezdit (případně velký rozdíl mezi dětmi), moc si neužije. To tady kupodivu nikdo nezmiňuje. Ale bazén pěkný, velký. Voda termální... Jako bez těch lidí a za míň peněz by to bylo super.

1 1
možnosti
LK

To je blbost atrakcí s možností pro jednoho tam je většina.

1 0
možnosti
MF

Ty peníze za to fakt nestojí, dostanete spousty druhů skluzavek, ale vesměs to vše dělá stejný efekt na mozek jako skluzavka v Hradci nebo pardubkach (ano jsem z toho okolí)... Budete čekat půl hodiny ve frontě na pomalou řeku... Ten samý efekt dostanete u jakéhokoliv slepého ramene v reálný řece a ještě uvidíte přírodu... Sem přijedete a uvidíte jen pláň bez stromů, navíc až vlezete do té "řeky" tak uvidíte akorát stěnu pomalovanou obrázky, místo toho můžete pracovat s reálnou řekou a domluvit se s okolními lidmi, kterým pozemek patří a upravit přírodu kolem řeky tak, aby byla hezká na pohled ale zároveň plnila to, k čemu byla určena, např dát tam různé druhy kvetoucích vrb, přidat mlýn pro vzhled, přidat různé druhy pralesních rostlin a bude to mít větší efekt než bazén za 1,5 tácu... Po 2 hodinách vás to přestane bavit jako každý běžný bazén, na jídlo aby jste šli v 10, páč v 11:30 si počkáte hodinku ve frontě, říkám, nevyplatí se to, naučte svým rozmazleným dětem říkat ne, jedinej důvod proč tam chtěj je, že to viděli v tej podělanej televizi, nebo reklamách na telefonu, co jste jim koupili. Jedete 3 hodiny do bazénu jen aby jste sjeli pár skluzavek ? A za to zaplatili takovou sumu ? Největší blbost je ta pláň... Je to rozpálený odpoledne jak pánev a voda se rychle odpařuje taky díky lidem, kteří vodu oteplují a víří, náklady jsou zbytečně vysoké, být tam stromy v okolí tak to vypadá mnohem lépe, ano problém je padající listí ale tak na podzim by se okolo mohla rozhodnout síť za ty prachy. Navíc to postaví na kopci, víte jak těžký je dostat vodu do kopce ? ... Není divu že náklady jsou tak velký, tohle designoval knt

0 3
možnosti
PK

Mně to stačilo vidět zvenku.

0 0
možnosti
DM

za ty peníze nestojí žádný aquapark,za mne ostatně všechny aquaparky vyhazování peněz oknem.Ale vzhledem knávštěvnosti a útratě rodiny s 2 dětmi, která klidně přesáhne 3 tisíce za jedno odpoledne ,jo hrozná bída tu je a to jídlo,jak je drahé,to je katastrofa

3 4
možnosti
DM

jinak pro mínusující,když někdo rád jak sůva z nudlí čučí celé odpoledne z chlorované a přihřáté vody,stojí v přeplněném bazénu,kde se ani nedá plavat,protože je to nacpané lidmi a tempo prostě neuděláte aniž by jste nebouch do jiného,takže tam stojíte jak roura , a zaplatí za to tisíce- jeho věc.Zejména v létě je to total na palici.To si radši vezmu kanoi a svezu se na řece,jo koupu se klidně v řece,kdo by to byl řekl,že i tam se dá koupat.

0 1
možnosti

J60a88n 65Š20v29e46c

29. 8. 2023 11:04

Dokud lidi platí, budou klidně i zdržovat. Tak to prostě funguje bez ohledu na to, co si o tom ostatní myslí. A dělají to tam dobře. Viz. počet návštěvníků. To jsou holá fakta.

7 0
možnosti
JE

Za ty prachy to pro mě teda opravdu nestojí. Jak tu píší jiní, lépe si zajet do Maďarska.

Před týdnem jsme byli tady https://energylandia.pl/cs/. Z jihu Moravy trochu dál. Ale mnohem větší vyžití v ceně je zábavní park tak i aquapark a za dvoudenní vstup to na jednoho vyšlo na 2150,- Kč

0 2
možnosti
TF

T14o52m18á93š 73F29i34l70a

29. 8. 2023 10:59

Prave jsme v laznich Sarvar v Madarsku,cena za vstup pro 4 clenou rodinu je bez 30 Kc stejna,jako vstup pro JEDNU dospelou osobu v Pasohlavkach.

Atrakce v podstate ty stejne,fronty minimalni a jeste jsou zde i termalni bazeny.

Za me hezci prostredi a daleko vice stromu a zelene,ke vsemu jsou zde ceske popisy i jidelni listky,ale kazdemu se libi neco jineho.

6 0
možnosti
JE

Jo jo, byli jsme na 4 dny na začátku prázdnin. I na recepci v Park Inn na nás obstojně mluvili česky. Všechny nápisy v češtině a člověk si tam opravdu přijde jak v Česku, dokonce jsme tam potkali lidi z našeho 7000 města:o)

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Bizarní vilu u Brna koupila mladá žena. Místo původních 110 milionů stačila třetina

16. května 2024  10:23

Řadu let se snažil původní vlastník a budovatel vily ve stylu podnikatelského baroka v...

Po krátké nemoci zemřel Vojtěch Adam, který měl být rektorem. Bylo mu 42 let

22. května 2024  11:24

Mendelova univerzita truchlí za Vojtěcha Adama, který v pouhých dvaačtyřiceti letech podlehl krátké...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Brněnská nádražní budova jde po 70 letech k zemi, zmizet musí i podzemní kryt

20. května 2024  13:27

Zhruba patnáct minut po deváté hodině ráno se bagry svými radlicemi zabořily do nádražní budovy v...

Hromadné propouštění v Zetoru. Z 300 zaměstnanců skončí víc než polovina

23. května 2024  10:22

Brněnský výrobce traktorů Zetor Tractors propustí ke konci července 160 lidí, tedy víc než polovinu...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Bezklíčové auto uvěznilo kojence, ale obvyklý trik selhal. Hasiči rozbili okno

23. května 2024  12:35

Nejmodernější technologie zradily ve středu odpoledne řidičku na parkovišti před hobbymarketem v...

Bezklíčové auto uvěznilo kojence, ale obvyklý trik selhal. Hasiči rozbili okno

23. května 2024  12:35

Nejmodernější technologie zradily ve středu odpoledne řidičku na parkovišti před hobbymarketem v...

Obří svítící ryby či medúzy ozářily noční Brno, nabídly magickou podívanou

23. května 2024  11:58

Originální „procházku po mořském dně“ v hlubinách oceánu si ve středu večer užily stovky lidí na...

Hromadné propouštění v Zetoru. Z 300 zaměstnanců skončí víc než polovina

23. května 2024  10:22

Brněnský výrobce traktorů Zetor Tractors propustí ke konci července 160 lidí, tedy víc než polovinu...

Zkusí si rally simulátor či práci traktoristy. Rodinný den láká i na fanzónu

23. května 2024  9:29

Den otevřených dveří Agrotec Group v Hustopečích u Brna láká na nové modely Škoda, bike show,...