Diskuze

Nezvěstný stroj s Kellnerem ohlásila firma až po dvou hodinách

Helikoptéra s Petrem Kellnerem a dalšími pěti lidmi na palubě přestala v sobotu vysílat signál o dvě hodiny dříve, než byli záchranáři upozorněni na nezvěstný stroj. Pomoc se na místo dostavila až po šesti hodinách od ukončení vysílání trasovacího signálu. Podle vyšetřovatelů není jasné, zda pasažéři zemřeli okamžitě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

smrt reálného kmotra se bude řešit ještě rok..

0 0
možnosti
VD

Za pozornost stojí i připojená fotogalerie k tomuto článku.

Článek o havárii a havarovaném stroji s Kellnerem, u toho fotogalerie s 27 foto, ale jen 3 foto z nich jsou k věci (24 věcně o ničem), a hlavně, při jejich srovnání jakoby spolu ani noc nesouvisely (záchranáři a kolem nich vypadají spíš jakoby turisté, záběry na okolí a pozadí kolem helikoptéry nějak nesedí, podivná je i destrukce samotné helikoptéry na jednotlivých foto .....).

"Mrkev v zimě, to jsem blázen" (???)

:-)

0 0
možnosti
MB

Vas to fakt bavi, vymyslet si konspiracni teorie, ze? Zvlastni konicek. :-) Jestli umite anglicky, zadejte si do Googlu Alaska helicopter accident a dozvite se, proc je malo fotografii z mista havarie.

1 0
možnosti
TN

Stalo se... Kellner je mrtvý. Nikdo tady si asi nedělá iluze o tom jak přišel v 90. letech k bohatství. Za kámoše měl oba premiéry posléze prezidenty. Jeho HOMECREDIT měl lichvářský úrok a nikdo s tím nic nedělal. Za svých 56 let žil život o kterém se může 99,9% světové populace jen zdát. Jeho nadbytek zákonitě znamenal nedostatek pro ty méně majetné a to nejen u nás. Snahy o filantropství dary drobnými k jeho majetku se snad ani nemohou brát vážně, možná jen jako reklama. Minulý rok 100mio na pomoc proti pandemii, kůň pro dceru 250mio. Takhle to měl nastavené. Závěr? Je pryč, rovná si někde na druhém břehu svůj život a čeká to každého z nás. Za mne znamená méně “Kellnerů” více rovnováhy ve světě. A kamenujte... :)

18 2
možnosti
Foto

ten elaborát ti poslala Pekarová nebo senátor Fischer?;-D

1 10
možnosti
VD

Už tady chybí jen nenávistná kampaň, že to byla úkladná vražda, za kterou zjevně musí stát Rusko a Čína, a je to jako pomsta za vyřazení z tendru na dostavbu jaderné elektrárny.

:-):-):-)

1 2
možnosti
TN

Ne to byla Čína za Homecredit... ;)

0 0
možnosti
RK

Nejdříve jsem si říkal, že to pro tu firmu nabízející uvedené pobyty a služby asi bude až likvidační. Ale pokud se ukáže, že se za ty prachy o své klienty ani poctivě a pečlivě nestarali, tak je to bohužel i jejich problém.

2 0
možnosti
MJ

Ta firma se nedoplatí, až na ni pozůstalí pošlou tlupu Kellnerových právníků!

3 0
možnosti
LP

Zajímavá byla ta výměna pilota. Podobné to bylo u Dubčeka i Husákovy manželky (také vrtulník).

5 3
možnosti
MJ

To určitě zařídil Babiš, teď už konečně je nejbohatší Čech, ale pro jistotu si to pojistí dalšími dotacemi.

1 0
možnosti
IP

Koho zajímá nějaký Kellner?

1 6
možnosti
MJ

Nikoho, ale všechny zajímá jeho bohatství.:-P

1 0
možnosti
JH

... uvidíme, co zjistí vyšetřovatelé leteckých nehod. Jestli vrtulník v rychlosti narazil do terénu, nebo jestli narazil (vrtulí) z visení nad terénem + potom spadl do údolí ... :-/

1 1
možnosti
MK

Za pol roka bude na čt2 ďaľšia časť leteckých katastrof.

3 0
možnosti
JS

Manželka kdysi pár měsíců pracovala v Home Creditu. V budově byly 2 výtahy vedle sebe. Jako začátečnice nevěděla, že pokud je v budově pan majitel, pravý výtah se nepoužívá, je vyhrazen pro něj. A zrovna jednou šla k výtahu, zrovna dveře otevřené, tam pár chlapů, chtěla nastoupit a všimla si Kellnera. V tu chvíli se před ni postavil dvoumetrový chlap, který jen beze slova ukázal na druhý výtah a bylo jasno. To jen pro zajímavost, jak měl dobře pořešenou bezpečnost, ale výlet na dovolené se mu stal osudným.

13 2
možnosti
RK

No jo, osudným se člověku může stát i obyčejná jízda autem. Navíc on byl na létání zvyklý, vzhledem ke všem těm cestám, takže letadlo nebo vrtulník byl pro něj v podstatě něco jako auto.

2 0
možnosti
JH

Chyběly tři metry? Není více vzrušující zážitek, než rozvíření prašanu na hřebenu.

0 0
možnosti
MJ

Nechyběly, oni ten vrcholek nechtěli přeletět, ale chtěli tam seskočit, proto ten vrtulník klesnul tak nízko a bohužel neustál boční vítr, takže se lopatkama otřel o skálu (led) a pak už následoval jenom pád. Vrtulník totiž při nedostatečné výšce může zastavit na místě a v pohodě vystoupat.

5 0
možnosti