Diskuze

Test pro Erdogana. V lokálních volbách může kvůli recesi ztratit Ankaru

Turci v neděli volí v lokálních volbách. Prezident Recep Tayyip Erdogan může se svou vládou kvůli nekončícímu ekonomickému úpadku Turecka ztratit klíčová města, včetně metropole Ankary. Přesto se celková prohra vládní strany nečeká. Opozice ale vycítila svou šanci.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J85i83ř86í 83N38o76v60á43k

31. 3. 2019 20:36

To je jedno, "moudrý" venkov vybaven selským rozumem mu volby stejně vyhraje.

0 2
možnosti
DM

Ergodan a jeho strana APK sa nemusí obávať. I keď budú voľby - jedno je isté: voľby sa nevyhrávajú vhodením lístka, ale spočítavaním týchto lístkov. A tu sa môže "manipulovať" do aleluja - t.z. že sa voľby dajú ľahko ovplyvniť.

A strana APK (na čele s Erdoganom) už mnohokrát poukázala, ako pracuje: zastrašovaním, zatýkaním, stanným právom, vymyslenými atentátmi a vládnymi prevratmi.

Jednoducho - súčasný turecký prezident sa snaží o jedno - titul DOŽIVOTNÉHO prezidenta - chce vládnuť do svojej smrti, podľa seba. Chce (pod názvom demokracia) svoju diktatúru. A žiaľ, vo svete sú už takéto štáty, kde sa nehľadí na hlas ľudu, ale na hlas jednej osoby (Rusko, Venezuela, North Korea....)

0 1
možnosti
DZ

Pamatuju Turecko kolem roku 2000. Strasne rad jsem tam jezdil. Dneska bych tam snad nechtel mit ani mezipristani... tenhle clovek tu zemi totalne rozlozil.

8 1
možnosti

No, rozhodně to není země, kam bych v současné době plánovala dovolenou.

9 1
možnosti
MD

Já se včera vrátil z Istanbulu kde jsem byl na dovolené 5 dní ,a můžu říct že je to krásné ,bezpečné město. Turci jsou úplně v pohodě příjemní lidi

2 0
možnosti
BP

Rusko, Turecko, Venezuela. Vsude se voli, ale pry sama diktadura.:-P

0 6
možnosti
JB

Nejsou volby jako volby. Napr kdyz v televizi bezi furt dokola jediny kandidat.

5 0
možnosti