Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Diskuze

V Indonésii léčí transsexuály exorcismem, snaží se o jejich převýchovu

Pokud bude v Indonésii schválen nový a kontroverzní zákon, mohla by se šoková „léčba“ uplatňovaná vůči lidem z LGBT komunity – tedy lesbám, gayům, bisexuálům a transsexuálům – v zemi ještě více rozšířit. U jednatřicetileté Andin vyvolal noční můry exorcismus, který si musela protrpět, aby se prý uzdravila z identity transsexuální ženy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PHH

Chudák koza. Je mi jí líto. Jsem věřící, ale fanatismus a lidská omezenost nezná mezí. Té transexuálce se nedá doporučit nic jiného, než aby odešla někam, kde to nebude budit takovou pozornost. V Indii mají třetí pohlaví - hidžra už po staletí, ale ani tam to není v poklidu. Rodiny se s tím taky těžko vyrovnávají.

0 0
možnosti
MP

Ja za ten clanek vlastne celkem dekuji. V prostredi mych a manzelcinych pratel zname nekolik gayu nebo leseb, z trans a dalsich 50 pohlavi nikoho. A tech nekolik, o kterych pisu, jsou normalni kamaradi nebo kamaradky, kteri zkratka prijali svou orientaci jako fakt, nikoliv vysadu a pravo na odlisne zachazeni a my ostatni jsme je prijali take. A nemusi k tomu delat zadne teatralni akce a naopak vyvolavat silenstvi, jak se vlastne oslovovat, co je gender vyvazene a co ne. A vlastne diskriminovat vetsinu, protoze stale je snad normalni, ze se na svete vyskytuji muzi a zeny.

A myslim, ze takto nase spolecnost funguje, trebaze se najdou lide s predsudky. Proto, jak se nezastavam ani v nejmensim te indoneske praxe, byl bych rad, aby si LGBT komunita uvedomila, ze zde ziji v tolerantni spolecnosti, kde je nikdo nekriminalizuje. Ale ja zase nechci, abych se mel bat nekoho oslovoit pane, pani, abych nebyl otec, ale rodic, atd. To je totiz prave to, co strasne stve i mne, jinak v techto vecech relativne liberalniho.

0 0
možnosti
LM

To neni mozny, protoze podle odbornika na vsechno naseho chrabreho Jirika Biliny, je jihovychodni asie vylozeny raj pro LGBT komunity, kde spolecnost na ne nahlizi pokokarsky a zapad by si z nich mel brat priklad...

Nebo ze by to Jirik spatne odhadl, kdyz si tam jel naposled provetrat sve zadni partie?

0 0
možnosti
MJ

Tendence k návratu do středověku budou asi v islámských i křesťanských zemích takovým morem první poloviny 21. století. Doufám jen, že se jim naše děti nakonec ubrání, a nákazu zažehnají.

Středověk straší i v naší západní civilizaci. V Maďarsku Orbán chystá zákon, který transsexuálům zakáže změnu pohlaví. To už by pak jenom zbývalo, aby po idiotském vzoru báťušky Putina zakázal "propagaci", a další civilizovaná země si to namíří s kopce do díry.

V Evropě naštěstí léčbu homosexuality nikdo nedovolí - aspoň zatím. Ale v téměř polovině států USA ji dosud ještě nezakázali, a tam to fakt stojí za to!

K léčení homosexuality v USA používají Ježíše Krista (chudáka Ježíše v USA používají na mnoho způsobů, a jak se komu hodí). Je to vlastně taky exorcismus, jelikož jde o agresivní brainwashing, k němuž bývá občas přidáno i nevybíravé a drastické výchovné fyzické násilí. "Léčba" stojí spousty peněz, je to tedy pro ta ďábelská církevní zařízení velice lukrativní byznys. Dosud ji podstoupilo kolem 700 000 Američanů - především dospívajících a mladých.

Vyléčen zatím sice nebyl nikdo, zato však k léčebným úspěchům patří dlouhá řada zlomených životů, a bohužel i sebevražd.

Zájemcům o téma mohu doporučit film z roku 2018 Boy erased (Vymazaný kluk) - k mání je i český dabing. Je to autobiografický příběh z doby před patnácti lety. Má i jednu pikantní tečku, kterou už ve filmu neuvidíte. - Nikoli filmový, ale skutečný vrchní kápo léčebného procesu, který s "pacienty" zachází zvlášť odpudivým způsobem, hraničícím se sadismem, za pár let z vedení ústavu odešel, a dnes žije v ústraní malého texaského městečka šťastně a spokojeně se svým manželem. :-P

1 0
možnosti
MP

Nesouhlasim s vami v tom, ze v krestanskem svete je tendence navratu ke stredoveku. Zminujete akorat Orbana, ale pokud vim, tak tam se jedna o navrh zmen tykajici se zapisu pohlavi do dokumentu. Ja spise sleduji v zapadnim svete silenstvi, jak zcela vymazat jakykoliv mozny naznak rozdilnosti. Pohlavi, sexualni orientace, nabozenstvi atd. A to prece neni normalni. Vlastne se vola po rozmanitosti a tu udajne podporime tak, ze jiz nebudu muzem, otcem, belochem atd. To neni stredovek.

A to neni nic proti LGBT komunite, asi malo kdo v diskusi bude schvalovat to, co chteji zavest v Indonesii. Tam bych s tim stredovekem souhlasil.

0 0
možnosti
VK

I kdyz budou palce dolu, ale je to holt nemoc.

0 0
možnosti
JP

J40a58n 38P61u45l41e55c

21. 6. 2020 0:38

Jak si tak čtu diskuzi, tak mnozí "slušní lidé" mají k tmářskému islamismu velice blízko.

0 0
možnosti
DN

"Co tě nezabije, to tě posílí"R^

0 1
možnosti
MV

Tak transexual se citi byt v jinem těle,neni to uplne bezna lekarska metoda ale kdyz je to bavi

1 0
možnosti
MJ

Jejich země, jejich pravidla, i když poněkud středověká. Nicméně, co mě na celé té LGBT komunitě začíná příšerně vadit je to, že mají potřebu všem hned vyřvat, kdo jsou zač, i když se jich na to nikdo neptá, ani to nikoho nezajímá. Kde kdo má nějakou svou "úchylku" a nikdo to nikomu jinému necpe tak, jako LGBT komunita nebo také vegani.

6 4
možnosti
BG

Tak jste všem vyřval, co jste zač, i když se Vás nikdo neptal a nikoho to nezajímá. ;-D Zrovna jako pan Kněbort, ten se taky u každého článku o homosexualitě chlubí, jak je normální. ;-D

3 6
možnosti
PK

Normální je, být hetero.

6 2
možnosti
MJ

A tím chcete něco důležitého říct, nebo jste si jen tak beze smyslu povzdechl? ;-)

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Královna fetiše rozdráždila Ameriku. Její fotografce se klaní i feministky

22. května 2024

Seriál „Nejkrásnější fotografka“ či „nejlepší pin-up fotografka na světě“. Taková čestná přízviska si...

Turisté si zajeli do Afghánistánu. Střelci část Evropanů povraždili i s průvodci

18. května 2024  17:57

Neznámí ozbrojenci v pátek večer v provincii Bámján v centrální části Afghánistánu zabili tři...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Vrtulník íránského prezidenta havaroval v mlze, záchranáři po něm pátrají

19. května 2024,  aktualizováno  22:16

Aktualizujeme Na severozápadě Íránu pokračuje rozsáhlá záchranná operace poté, co zde zmizel vrtulník s íránským...

Další let hrůzy. Turbulence zranily v letadle z Dauhá do Dublinu 12 lidí

26. května 2024  16:29

Dvanáct zraněných si v neděli vyžádaly turbulence v letadle společnosti Qatar Airways z Dauhá do...

V celém Česku hrozí silné bouřky, meteorologové varují před větrem a kroupami

26. května 2024  10:54,  aktualizováno  16:24

Silné bouřky hrozí v Česku i v neděli odpoledne. Za krátký čas může napršet i přes 25 mm vody,...

V hybridní válce jsou někteří politici v pozici užitečných idiotů, varuje expert

26. května 2024  16:24

Režim ruského prezidenta Vladimira Putina dlouhodobě vede proti České republice hybridní válku,...

Rusko v noci udeřilo na západě Ukrajiny. Útok na hypermarket má 16 obětí

26. května 2024  7:20,  aktualizováno  16:20

Sledujeme online Počet obětí sobotního ruského vzdušného útoku na hypermarket v ukrajinském městě Charkov vzrostl na...