Diskuze

Přiveď mého dědečka zpátky, vzkázal malý Izraelec premiérovi na demonstraci

Demonstranti v sobotu večer opět zablokovali významnou třídu v Tel Avivu, žádali demisi izraelské vlády, nové volby a propuštění rukojmích, které při teroristickém útoku na jih Izraele před čtyřmi měsíci odvlekli bojovníci palestinského hnutí Hamás a dalších militantních skupin. Dav demonstrantů se snažila rozehnat policie, několik lidí zadržela.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J45a85k62u96b 79K15o36s

11. 2. 2024 18:08

Chápu ty lidi, že chtějí příbuzné zpět za každou cenu. Ale ústupky a stažení z Gazy znamenají jen spoustu dalších mrtvých Izraelců v budoucnu.

0 0
možnosti
TB

Jakákoliv dohoda, která by znamenala odchod Izraelských vojk z Gazy bude vykládána jako výhra Hamasu a povede do budoucna k dalším podobným masakrům a únosům Izraelských civilistů.

Existuje pouze jediná možnost. A tou je zničení Hamasu do takové míry, že nebude schioný efektivně fungovat. A to včetně srovnání Gazy se zemí a permanentní lov členů jejich velící struktury a jejich rodin.

1 0
možnosti
JU

J30a82n 30U91l94r37i41c61h

11. 2. 2024 0:16

Demonstranti jsou rozvratníci, vlastizrádci.

3 2
možnosti
RC

Jan Urlich :

Chtěl bych vás vidět, jak osobně budete s chladnou hlavou a bez jakýchkoliv citů hodnotit situaci a v případě nějaké výměny budete hrdinně a zuřivě proti jakékoli dohodě, pokud by v podobných podmínkách drželi někoho z vaší nejbližší rodiny včetně 1ročního děťátka, tak jako naše(bydlím v Izraeli) drží Hamás v tunelech.

Rozhodně nejsem pro připouštění teroristů, ale mluvit o rodinách rukojmich jako o vlastizrádcích, to už je i na mě příliš.

Trochu úcty k těmto rodinám, kteří dennodenně prožívají muka, by vám neškodilo.

1 1
možnosti
JS

Nejlepší řešení těchto věcí i situace v Gaze je co nejrychlejší a úplná likvidace Hamásu a podporovatelů, ať už nikdo neunáší dědečky a nepoužívá peníze z humanitárních pomocí na rakety ve školách a nemocnicích

9 0
možnosti