Justin Johnson, který vystupoval pod jménem 23 Rackz

Justin Johnson, který vystupoval pod jménem 23 Rackz | foto: Youtube

Rappera 23 Rackz zastřelili při natáčení videoklipu. Na webu sdílel polohu

  • 25
Ve Washingtonu byl ve čtvrtek ráno během natáčení hudebního videoklipu zastřelen začínající rapper. Bylo mu šestnáct let. Chvíli před svou smrtí na Instagramu sdílel svou polohu. Policie údajně nabídla za podrobnější informace k nalezení vraha 25 tisíc dolarů.


Šestnáctiletý Justin Johnson, který vystupoval pod jménem 23 Rackz, byl podle WTTG-TV nalezen zastřelený v jihovýchodní části Washingtonu těsně před 11:30.

Autor populárního singlu „Hook“ z Marylandu vydal v roce 2021 album s názvem „Rookie of the Year“ a byl považován za součást rapového žánru DMV, regionálního stylu plného tradičních rytmických nástrojů, který byl propagován v DC, Marylandu a Virginii.


Chvíli předtím, než byl zastřelen, na Instagramu zveřejnil svou polohu, píše New York Post.Policie údajně nabídla 25 tisíc dolarů jako odměnu za informace vedoucí k zatčení vraha.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video