Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Diskuze

Kampaň bizárů a pseudotémat. Slováci do voleb hledají někoho normálního

Medvědi, vztah novinářky či konec liberalismu. Slovenští politici se před volbami do parlamentu předhánějí v bizarnosti témat, jež voličům nabízejí. Línou letní kampaň nerozčísl ani slib honorovat volební účast. Hvězda chybí a body nenápadně sbírá favorit těch, kteří zřejmě hledají někoho „normálního“. A k volbám poštou se přihlásilo historicky nejvíc Slováků.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bizardní, trvale opilá folklorní skupina ze severního uherska.

0 1
možnosti

Normálních lidí je nedostatek. Možná už ani nejsou.

0 0
možnosti

Když sleduju politickou situaci na Slovensku, jsem rád, že jsme se rozdělili, byť mě to vždycky mrzelo.

0 0
možnosti

Je to stejné jak tady. Kdo je v politice normální. Kdo určuje normy pro normálnost ? Za chvíli nám budou říkat že správné je být LGBT.

Jinka nebudeme dost normální. A komunisté také vyhlásili tzv. normalizaci. Takže asi tak.

0 0
možnosti

Ale má tvář právě toho normálního světa. Tou je jednoznačně Robert Fico. Přeji úspěch. 🇸🇰

1 4
možnosti

Za 12 rokov jeho vlády , najlepších ekonomických čias + eurofondy , nedokázal tento" normálny" politik ani len dokončiť diaľnicu z BA do KE . Vybavil mýtny tender na ktorom Slovensko prerába každý rok desiatky miliónov eur . Počas jeho vládnutia si stavebne firmy spravili tunel na stavaní paradoxne najdlhšieho tunela Višňové , nie je postavený dodnes . Firma Váhostav a jeho dobrý kamarát eštebák Široký pri stavaní diaľnic nevyplatili stovky živnostníkov za odvedenú prácu . Hrozil ich bankrot , tak štát im vyplatil 15 percent z faktúr ,čo nestačilo ani na náklady a mzdy . Emisná kauza -nadbytočné emisné kvóty predalo Slovensko pod cenu ,škoda ďalšie stovky miliónov eur . Prejdime na zdravotníctvo , nepostavil ani jednu nemocnicu , počas jeho vlády sa zvýšil počet takzvaných zbytočných úmrtí . Predraženie nákupov nového vybavenia nemocníc hádam aj o 300 percent . Zase jeho už mŕtvy kamarát smerák Paška by vedel rozprávať ako na tom zarábali . Úplatky v polícii , v sudnictve . Popieranie korupcie na najvyšších miestach . Dotácie v poľnohospodárstve na parkoviská a prázdne polia . By som mohol do rána písať ako sme si úspešne viedli pod úplne "normálnym" politikom Ficom .

2 1
možnosti

Vzhľadom na volebné preferencie "schizofrenickej" strany F+P je evidentné, že väčšina Slovákov je nenapraviteľných. Akurát sa divím, že slovenská smotánka mentálnych "crème de la crème" voličov SMERu a HLASu ešte "nevytlieskali" na kandidátku politických strán Mečiara a komunistov....To už by bolo to politické panoptikum, ten politický bizár kompletný., Nuž, komu niet rady, tomu niet pomoci. Aký národ, taká vláda....Niekedy sa človek hanbí, že je Slovák...

3 0
možnosti
Foto

Zajímavé je, že prezidentka Čaputová se zachovala úplně stejně jako Miloš Zeman v případě Rusnokovy vlády a zatímco Zemanovi je to dodnes vyčítáno, tak u nich je ticho. Sestavila vládu ze svých kamarádů, bylo jí jasné, že důvěru nezíská, ani pro to nic nedělala, když vláda důvěru fakt nezískala, tak ji nechala vládnout i bez důvěry, místo aby jmenovala někoho jiného.

0 1
možnosti

M34a17r86t16i22n 12K13r95a46l

13. 8. 2023 20:54

Uherská mafiánská trojka Orbán-Fico-Babiš by to mohla střední Evropě docela zavařit. Útěchou je, že u nás jsou volby až za dva roky a taky pan Bureš má kšefty v EU, takže je podstatně méně prokremelský než ostatní dva. Akorát teď loví ve flasteneckých vodách, ale z rusofilství ho přímo podezírat nelze.

3 1
možnosti
Foto

Co zavařit, že nebudou kývat na každý nesmysl z Bruselu? To neznamená, že jsou proruští, vždyť i Petr Fiala dříve řekl, že některé nápady z EU jdou proti mírně nemocnému rozumu a že pokud se EU radikálně nezmění, tak se rozpadne.

1 2
možnosti

Nevíte někdo, zda už Gillette opustila tu reklamní kampaň o toxické maskulinitě? Už pár let tuto značku ignoruji.

1 0
možnosti

Omlouvám se, patří do jiné diskuse:(

0 0
možnosti
Foto

Dvom najväčším bačom v histórii Slovenska, Mečiarovi a Ficovi, sa dlhoročným systematickým šľachtením podarilo vypestovať nové plemeno, typické slovenské. Hádam sa Mečiar neurazí, keď to plemeno nazvem fico-ovca. Fico-ovca nie je náročná, zožerie všetko s podmienkou, že žrádlo pripravil bača Fico, prípadne niektorý jeho honelník (Blaha, Blanár, ...). Tráviacej sústave fico-ovce nevadia porušovania zákona, aktívne pôsobenie v KSČ, vydržiavanie bačovej frajerky za štátne peniaze, vlci namiesto strážnych psov, bratanie sa s vypĺznutým ruským medveďom. Všetok ten humus strávi bez problémov. Fico-ovci neprekáža ani to, keď ju bača a jeho honelníci strihajú tak často, že jej koľkokrát nestihne ani narásť nová vlna. Stačí, keď im bača sľúbi trinástu a štrnástu pašu (hoci aj na strnisku) a fico-ovečky začnú radostne bekotať. To musí byť pre ich baču priam radosť ich pásť a vodiť kade-tade. Prípadne ich nechá behať do kola, ako je to na tomto videu (vyhľadajte si „Sheep Shield Activated“).

Dá sa predpokladať, že fico-ovce strávia aj výrazne ťažšiu stravu, ktorú im ich bača Fico v krátkej budúcnosti naloží do válova. Momentálne smeráci sľubujú na bilbordoch "STABILITA, PORIADOK A SOCIÁLNE ISTOTY". Stabilita, poriadok a sociálne istoty boli aj za Hitlera a Stalina.

Stále ale zostáva otázka, koho voliť. Asi budem voliť PS.

16 0
možnosti

No, píšete to, jakoby Slováci byli většinově debilové.

Ale situace není klidná ani v Německu, ani ve Francii, ani Švédové či Holanďané a Danove nejasaji. V USA se nůžky mezi horními a dolními otevřely natolik, že za chvíli tam krom ještě bidnejsich Afričanů a Mexičanů s drogami nikdo ani nevleze. UK je bída horem dílem, najděte si čísla o "poverty", relativní i absolutni, a koukněte na možnosti ohledně zvládnout bydlet i uživit rodinu.

Shlédnout dokumenty z USA na téma "Streets of...", jako třeba příklad, že když ovce nejste, jak (skvěle a prozápadně) mohou vypadat Vaše ulice a Vaše okolí.

Osobně si myslím, že lidé dochází k bodu nějakého znovuhodnocení. Bez ohledu, jak tapou, bez ohledu na aktuální vlastní preference, se snaží najít kompromis mezi starými a novými směry. A zvítězí stejně, doufám tedy, bezpečnost naše a našich dětí, schopnost sebe a je nakrmit, a udržet si to, co se jmenuje Má vlast.

Slováci nemají o nic menší bizar než má Itálie, Německo, UK, USA. Pouze komentovat jej budeme buďto na ferovku, nebo nepoctivě. Ve druhém případě se nikdy nepoucime a nepripravime včas.

0 2
možnosti
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Experta Antoše srazilo auto. Je mimo ohrožení života, MS komentovat nebude

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  19:07

Hokejový expert České televize Milan Antoš už na domácím světovém šampionátu komentovat nebude. V...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Špičky ODS řeší, jak naloží s Novotným. Ve hře je vyhazov i výzva k odchodu

14. května 2024  16:10,  aktualizováno  18:35

Pro starostu pražských Řeporyjí za ODS Pavla Novotného to není úplně dobrý den. Nejprve mu ráno...

Děti málo sportují, tloustnou. Změnit to má nový taneční projekt

14. května 2024  18:33

Sportovní aktivita dětí klesá, naopak se zvyšuje výskyt nadváhy, nebo i obezity. Jedním z důvodů je...

Bulovka po záměně pacientek propustila zaměstnankyni, další je pod dozorem

14. května 2024  18:18

Fakultní nemocnice Bulovka propustila kvůli tragické záměně pacientek jednu zaměstnankyni. Další...

Prezident fandil na střídačce. Hokejové mistrovství přitahuje známé osobnosti

14. května 2024  17:52

Mistrovství světa v hokeji přilákalo pozornost politiků, sportovních hvězd a dalších známých...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!